hur tejp hälen med skum

Fotskador är en vanlig företeelse för idrottare och icke-idrottare. Dessa skador kan ta avsevärd tid att läka eftersom du fortfarande söker konstant tryck på foten när man går. Tillämpa första hjälpen material som skum wrap eller band kommer att bidra till att stabilisera de skadade leder och muskler. Du kan också svepa problemområden, såsom hälen, med stötdämpande skum innan de deltar i fysisk aktivitet som kan orsaka dig ytterligare skada
1.
Löst linda skyddande skummet direkt på foten och runt hälen. Skummet är behandlade under wrap eftersom det är det första materialet att gå ner när du är omslag din skada. Enligt Sports Med Info kommer skum ger dynan samt skydda huden från direkt kontakt med den tejp som kan dra ut kroppshår och lämnar en klibbig restprodukt.
2.
Skär eller riv den stoppning när du har svept hälen och det omgivande området en eller två gånger, beroende på tjockleken på din skum pad.
3.
Lägg till extra skum direkt under hälen för att öka stötdämpande effekt när du går.
4.
Håll skum på plats och tejp över skummet med atletiska tejp. Kontrollera att du inte tejp direkt på huden, bara på toppen av skummet underlag. Börja tejpning från under din båge och vira upp och runt foten för att förankra wrap på plats. Välj ett ventilerande atletisk band som fortfarande gör att du kan flytta och flexa foten.
5.
Använd en tjock bomull strumpa över din tejpade hälen och fot för att minimera växling och gnugga av bandet jobb.
6.
Använd bekvämt passande Sportskor som ger hälen massor av stöd. Enligt Sports Injury Clinic kan du lägga till ytterligare skum eller gel skär klack till dina skor-finns på sko eller sportartiklar butiker till att stödja hälen och minska smärta vid tryck på under förflyttning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.