husky allergier

Huskies var först uppvuxna i Sibirien för att fungera som slädhundar för tjuktjiska folket. De är älskade familj hundar med en vänlig närvaro och en kärlek till företag. Tyvärr kan vissa människor vara allergiska mot husky

Förekomst

Om 15 procent av den amerikanska befolkningen lider av allergier hund, säger American Academy of Allergy, Asthma Immunology. Dessa allergier varierar från mycket mild till svår och kan inträffa med alla hundras, inklusive huskies.

Orsaker

Mest husky allergier beror på ilska, som är den döda huden hundar skjul konsekvent. Saliv och urin kan också orsaka allergiska reaktioner.

Ömsning

Huskies dra in ett stort belopp två gånger under året. Även om håret inte är en stark källa till mänsklig allergier, kommer huskies fortfarande orsaka problem för personer med måttlig och svår ilska allergier, sägs det i södra Sibirien Rescue.

Symtom

Flera vanligaste symtomen på en Husky allergi inkludera kliande ögon, en rinnande näsa och ett utslag, enligt experter på Pet utbildning.

Behandling

Sedan att bli av med ditt husdjur husky är oftast inte realistiskt, vilket gör att din husky i endast vissa delar av huset kan hjälpa till att lindra allergier när du är i de andra rummen. Allergi medicin kan också vara en effektiv behandling för dem med måttlig allergier.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.