sänkning av triglycerider med växtsteroler

Sänka din triglycerider är en viktig del för att sänka din totala blodfetter. Triglycerider, en typ av fett, liknar kolesterol i att de kan bidra till hälsoproblem, som hjärtsjukdomar. Enligt National Institutes of Health, kan växtsteroler hjälpa till att sänka både triglycerider och kolesterol. Växtsteroler är en del av en anläggning membran. De förekommer naturligt i vegetabiliska livsmedel, som frukt, frön och till och med vegetabilisk olja
1.
Tala med din läkare innan du påbörjar ett nytt hälso-regimen. Om din läkare som behandlar dig för höga triglycerider, fråga honom om växtsteroler kan vara en bra kompletterande behandling för dig
2
Ta några mediciner ordinerats åt dig. . Inte undvika att ta kolesterol -sänkande mediciner till förmån för alternativ behandling. På samma sätt fortsätta att utöva hälsosam livsstil, till exempel en hälsosam kost och motion rutin, för att underlätta hälsosamma triglycerid nivåer.
3.
konsumera en växtsterol berikade livsmedel varje dag. Enligt The Diet Channel, medan steroler förekommer naturligt i vegetabiliska livsmedel är beloppet försumbart. Istället konsumerar livsmedel som berikats med växtsteroler. Några exempel yoghurt, ost, apelsinjuice och barer granola. Läs etiketterna på livsmedel för att utvärdera hur mycket växtsteroler per portion. Enligt Mayo Clinic, behöver du minst 2 g växtsteroler per dag för att hjälpa till att sänka kolesterol och triglycerider.
4.
Fråga din läkare om att ta ett piller växtsteroler. Om du har problem konsumerar tillräckliga mängder av växtsteroler-berikade livsmedel kan ett piller vara ett bästa alternativet för dig. Följ din läkares råd om dosering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.