smärtstillande antibakteriell kräm för ärr snitt

Ärr gjorda av snitt är bäst behandlas av ett analgetikum antibakteriell kräm, enligt de flesta läkare och kirurger. Använda dessa typer av krämer kommer hjälpa till att minska infektioner och hjälper läkning av snittet. Vissa hävdar till och med hjälpa till att minska ärret utseende

Vad gör en smärtstillande antibakteriell kräm göra?

Smärtstillande antibakteriella krämer, på grund av deras antibiotika ingrediens, hävdar att lindra smärtan av ärr snitt, hjälp snabbare snittet helande och att bekämpa infektioner som snittet läker.

Vilka ingredienser ingår normalt i en smärtstillande antibakteriell kräm?

De aktiva ingredienserna i analgetiska antibakteriella krämer är typiskt Polymyxin B Sulfate, neomycin, Pramoxine Hydrochloride, zinkbacitracin och Capsaicin.

Hur använder jag smärtstillande antibakteriella grädde ?

Följ läkarens efter operationen riktningar, vilket kommer att bero på vilken typ av snitt, dess storlek osv När du ansöker ett analgetikum antibakteriell kräm, hålla området rent med mild tvål och vatten och rengör med väteperoxid på en bomullspinne. Kontrollera alltid med din läkare för att se till att du använder rätt produkt. Vissa människor är allergiska mot vissa ingredienser i krämer.

Vilka märken av smärtstillande antibakteriella krämer finns det?

Det mest populära märket av smärtstillande antibakteriell kräm är Neosporin. Capzasin innehåller en naturlig ingrediens som hjälper till att läka mindre skärsår och brännskador och kan användas som Neosporin. Bacitracin är ett annat märke av smärtstillande antibakteriell kräm.

Ska jag använda smärtstillande antibakteriell kräm med bandage?

Din läkare kommer sannolikt rekommenderar att du täcker dina ärr snitt med smärtstillande antibakteriella grädde och steril kompress och använda sterila medicinska plåster till Håll gasväv på plats. Efter några dagar till en vecka, kan ärret snitt läka ut i det fria. För att förhindra infektion, fortsätta att använda krämen eftersom det har ett antibiotikum ingrediens.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.