vad är en mjuk fotled rösterna?

En mjuk rösterna är en annan typ av rösterna än de traditionella gips. Mjuka kastar är gjorda av glasfiber och är mer flexibla än traditionella kast. Mjuka kastar används ofta för fotled skador eftersom teorin om "Walking bort det" är bra för de flesta fotled skador. Förmågan att använda vristen under läkningsprocessen kan påskynda läkning och återgå fotled till 100 procent resultat strax efter rösterna avlägsnas

beskrivning

En mjuk rösterna är en typ av rösterna görs från semi-flexibla glasfiber, snarare än på traditionell gips materialet. Den glasfiber gjutna liknar gips, men det är inte så svårt. Detta gör det möjligt för bäraren att röra sig något och fortsätta att använda musklerna runt ankeln i en liten mängd. Den glasfiber rösterna har en bomull interiör precis som en gips för att hålla fotleden bekvämt medan det är i gjuten.

Använder

Eftersom en mjuk rösterna är inte rörelse-fri, kan den inte användas med ben som måste sitter absolut stilla att läka. Rengör raster och skjuter ben kan vanligen inte fast med en mjuk rösterna. Men hårstreck frakturer, trasiga ligament och slitna muskler nytta av användning av en mjuk rösterna. Med dessa skador, är någon rörelse inte bara säkert, det faktiskt uppmuntras i vissa situationer. Soft kastar används även med djur ofta för brutet ben ben.

Fördelar

Det finns många fördelar med att använda en mjuk rösterna för vrist skador. Den största fördelen är att fotleden kan flyttas något. Detta gör att musklerna runt ankeln för att engagera, förebygga muskelatrofi medan rösterna är på kroppen. Flexibiliteten i den gjutna hindrar också stelhet som åtföljer en hård gjutna i så många fall. Den flexibla natur rösterna också kommer att förhindra trycksår visas på vristen på grund av den obekväma trycket av gips.

Mindre bra

finns vissa nackdelar. Den största nackdelen är att det inte kan användas för varje vrist skada. Det är också knuten till alla vårdprocesser som gips är bunden till. En glasfiber gjutna kan inte tvättas. En mjuk rösterna är också mottagliga för att bryta om för mycket press läggs på rösterna. Din fotled kan svälla när rösterna placeras över vristen.

Ansökan

Det mjuka rösterna är lätt att applicera och går på snabbt. För det första är fotled problemet och korrigeras. Då ankeln är belagd med mikro-skum eller gjutna stoppning. Den gjutna material är indränkt i vatten för att mjuka upp den. Läkaren infogas sedan kastade omkring den vadderade området. När rösterna tillämpas, är en yttre skikt som ibland används för att skapa extra skydd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.