bertholin’s cysta holistisk behandling

En cysta är en vätskefylld blåsa som kan uppstå nästan var som helst på kroppen. Eftersom Bertholin körtlar är på vardera sidan av slidan, kommer en Bertholin cysta förekommer endast i detta område. Även om vissa infekterade cystor kan behöva tas bort, finns det holistiska behandlingar för att först försöka

Bertholin's Cysta Orsaker

Enligt Mayo Clinic, kan Bertholin körtlar vid sidan av slidöppningen blockeras på grund av inflammation, infektion, dålig cirkulation och andra skäl. Hindret leder till bildandet av en vätskefylld bump. The bula kan smittas orsakar en böld också.

Bertholin's cysta symtom

Utöver den egentliga cysta eller springa, kanske du har feber, ömhet, gångsvårigheter, sittande eller stående, värme runt cysta och andra symptom, enligt Mayo Clinic. När cystor avlopp, bör de andra symtomen försvinner också.

Varma bad

Sitter i ett varmt bad (du behöver bara några inches av vatten) kan avlasta av cysta och låt det så småningom rinna av på sin egen. Du kan göra detta mer än en gång om dagen i flera dagar, uppger Mayo Clinic.

Eteriska oljor

Pure Plant Essentials hemsida antyder en kombination av organisk lavendel, cypress och juniperberry som en behandling för Bertholin s cystor. Du kan göra formeln själv eller köpa ett redan gjorts. Du kan också använda salvor och krämer till cystor.Www. taylormadearomatherapy. com /katalog

Främja Cysta Sanering

Enligt MotherNature. com, Du bör inte klämma, lans eller klipp upp cysta på egen hand. Detta kan främja infektion. Använd i stället varmt eller hett vatten på en tvättlapp och gäller för området. När cysta börjar rinna, hålla den ren med tvål och vatten för att förhindra infektion.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.