psykiatriska inkontinens

Miljontals människor i USA lider av inkontinensbesvär. Villkoret klassificeras i typer efter hur läckage uppstår. Dessa typer är översvämningen, stress och psykiska

Psykiska Inkontinens

Psykiatriska inkontinens uppstår när en person lider av en psykisk sjukdom som orsakar inkontinens. Detta sker hos äldre när demens hindrar en person från att inse att han är tömning urin, enligt "Handbook of Geriatriska Bedömning. "

Symtom

En person med psykiska inkontinens kommer tömma sin urinblåsa medan du tittar på tv eller utför någon annan verksamhet, snarare än i badrummet.

Orsaker

Demens är den mentala tillstånd som orsakar psykiska inkontinens . Det kan orsakas av Alzheimers sjukdom eller en stroke.

Behandling

Tidsbegränsad tömning kan hjälpa till att hantera psykiatriska inkontinens. urinera på ett schema så att blåsan inte fyller kan hjälpa till att förhindra stora utsläpp av urin, enligt nationalräkenskaperna Institutet för Diabetes and Digestive och njursjukdomar.

Överväganden

Psykiatriska inkontinens kan hanteras med hjälp av katetrar för att tömma blåsan eller absorberande kuddar som fångar ogiltigförklaras urin. Kvinnor är på en något högre risk att utveckla de villkor, som Alzheimers, som kan orsaka psykiatriska inkontinens.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.