alternativa behandlingar för prostatacancer

Med diagnosen på någon cancer en betydande förändring i livsstil är nödvändig . Tyvärr är omfattningen av denna artikel mycket begränsad , och en fullständig beskrivning av alla nödvändiga åtgärder och alternativ är inte möjligt . Denna artikel bör användas för allmän kunskap bara . Jag har tagit med några länkar till mer detaljerad information

Identification

Prostate Cancer börjar i prostatakörteln. Det är en vanlig adenokarcinom ( körtelcancer ) hos män , och ökar risken att prostatacancer med åldern . I de flesta fall är symptomen på prostatacancer uppmärksammas av patienten efter cancern har spridit sig utanför prostatakörteln. Så det föreslås att män över 50 få sina PSA-nivåerna kontrolleras en gång om året . Män med släktingar som har diagnostiserats med prostatacancer ska få kontrolleras börjar vid 40 .

ortodoxa behandlingsproblem

ortodoxa behandling för prostatacancer är operation och /eller strålning . Men vissa källor spekulerar i att andra former av behandling kan också vara till hjälp . Enligt cancertutor. com , om cancern har spridit sig utanför prostata kommer kirurgi vara av begränsat värde . Cancer i prostata är långsam att föröka sig. Så om cancer är fortfarande ryms inom prostata , är det bättre , en del säger , att behandla det med alternativa metoder.

Diet

med någon form av cancer , är kost en viktig del av behandlingsprocessen. Det är viktigt att uppmärksamma inte bara vad du äter men också vad du inte äter . Minimera eller sluta använda ett svin kött , tobak , svamp , majs , cashewnötter , korn , alkohol , mejeriprodukter, ägg , lagrad säd eller potatis , socker , vinäger , jäst , torkade koffein , läsk , hög fruktos frukt , fisk , bearbetade vitt salt och härdade eller delvis härdade oljor . Rekommenderad mat inkluderar gröna grönsaker som broccoli och sparris , vetegräs juice , avokado , och naturligt källvatten . För mer information om cancer dieter , se webbplatsen längst ner i denna artikel .

Varning

Alternativa cancerbehandling har blivit populära eftersom de hävdar att de erbjuder en snabb lösning . Den langare av alternativa behandlingar säga att FDA , AMA och kongressen är i sängen tillsammans till förmån för vinsterna i de läkemedelsföretag. De hävdar naturliga behandlingar skjuts tillbaka eftersom de inte kan patenteras och kan därför inte skapa vinster . Många av de alternativa behandlingar som finns är dyra och verkar vara försök att utnyttja desperata människor i en desperat situation . Jag föreslår grundligt forska alla flaggor innan starka finansiella åtaganden .

LifeOne protokoll

Dr Jim Howenstine uppfann LifeOne protokollet cancerbehandling, som förmodligen är effektivt vid behandling av prostatacancer . LifeOne protokoll anses vara ett steg IV cancerbehandling , vilket är den högsta betyget för en alternativ cancerbehandling . Behandlingen är i huvudsak en kombination av ett lågt glykemiskt diet , användning av DeAromatase , korrigera hormon obalans , och behandling av svampinfektioner. Däremot har Jim Howenstine flyttat till Costa Rica för att undgå åtal och har fått stark kritik av andra medlemmar i det medicinska samfundet. Jag föreslår att du tar hans behandling idéer med en nypa salt . Behandlingarna kostar $ 600 och $ 900 i förskott och sedan mellan $ 300 och $ 400 per månad .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.