hur gå ner i vikt och behålla friska

Skräpmat och brist på motion har ökat fetma i vårt world. No tid för övningar, långa arbetstider har tvingat oss att leva en livsstil som gör oss sjuka och obese. We har makten att göra hälsosamma val i fråga om food. While Det är inte möjligt att inkludera alla åtgärder, men säker på att vi kan följa några av dem
1
Peanut Butter i 3 dagar i veckan.

Bröd och smör är en integrerad del av vår frukost. Suppleant regelbundna smör med jordnötssmör eller låg fetthalt i minst 3 dagar week. Peanut smör kan minska risken för hjärtsjukdomar som den har omättat fett content. It har mycket stark anti-cancer properties. Imagine det goda det kommer att göra även om du tar det tre gånger i veckan
2
Fettfri matlagning spray /olivolja!. försöka använda matlagning spray och olivolja när du can. Olive olja förhindrar cancer i tjocktarmen och ökar det goda kolesterolet (HDL) Använd olivolja i sallad dressings. Cooking sprayer kan förhindra intag av överflödigt fett i livsmedel.
3
Ketchup. Laddad med socker och salt men hur kan vi förneka oss själva med smak av ketchup. Do inte worry. Substitute ketchup med senap då och då (om inte varje dag) . Det har minimal calories. Also, kan du välja låg salthalt ketchup, fettfri majonnäs och grill sauce. Also, använda svartpeppar, kanel, persilja och grön chili för att göra maten mer välsmakande istället för att öka mängden ketchup.

4
Honey:. Använd honung istället för socker varannan day. Honey har mer kalorier än socker, men eftersom det är sötare än socker, vi behöver använda mindre av den. Så, mindre kalorier och mer vitamins. Also, metaboliserar honung fett i body. So, om du försöker att titta på din vikt, användning honung istället för socker ofta. (Se resurser för att se fördelarna med honung)

5
Rostad mat. Rostad mat är alltid bättre än stekt food. Roasted chips och snacks finns överallt
6
fettsnål yoghurt, mjölk och. . ost: Har dem ofta i stället för deras helfet versions. Try Soy mjölk för smoothies sometimes. Also, kan du göra din egen fettsnål yoghurt hemma. (Se Resurser)
7
helt vete mat. Har fullkornsbröd och baguetter tre gånger i veckan istället för vanliga versionerna

tips och varningar
 • Inkludera dessa tips gradvis.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.