hur har bra syn utan glasögon eller kontaktlinser

Med lite övning kan du begränsa ditt behov av syn-öka glasögon. Ännu bättre, göra dessa tekniker en permanent del av din dagligen och dike dessa glasögon eller kontaktlinser FOREVER
1.
inse fakta-Dina ögon, liksom alla andra delar av kroppen, måste tas om hand och "fungerat", också. Sitter framför en datorskärm eller en tv-apparat i timmar om dagen spelar helvete med dem, som gör det hemska, lömska pest i den moderna värld vi kallar stress. De onaturliga krycka av starkare och starkare receptbelagda glasögon /kontaktlinser endast göra din vision värre med tiden.
2.
ACT-Jag personligen har märkt en otrolig förbättring i min syn (jag var närsynt) genom den enkla handlingen att balansera min i-front-of-the-datorn genom att gå på en promenad och försiktigt med fokus på föremål från så långt bort som möjligt (på eller nära horisonten). Prova det i 15-20 minuter eller så utan dina glasögon eller kontaktlinser. Tanken är inte att stam eller kisa bara andas djupt och försiktigt låta de objekt som ska börja komma i fokus. De kommer att få tydligare och ju mer du gör det skarpare de blir.
3.
Följande några steg ibland associeras med arbetet av Dr William H. Bates, en pionjär inom Begreppet förbättra vision naturligt. De är:.
4
palming är en Bates övning att vila /koppla av ögonen. Gnid handen tillsammans och plats du handflatorna över dina slutna ögon med tummarna över din panna. Framgångsrika palming innebär också andra medel för avkoppling, såsom långsam andning och föreställa svart. När kan du se ett fält av perfekt svart då dina ögon vilar maximalt.

Palming slappnar ögonen och kan göras flera gånger under dagen. Det rekommenderas att palm ofta från, säg en minut, i stället för timmar åt gången.
5.
Sola-Solen är källan till liv och solljus ger energi hela ditt visuella systemet . Blunda och låt solen skina på dina ögonlock i några minuter.
6.
SWINGING slappnar ögonen och görs genom att svinga kroppen utan att flytta ögonen. Tänk dig att din målar fram och tillbaka med dina ögon inte flytta men din kropp.
7.
BETONAR REDUX och rätt kost-För att rätta synproblem i någon form av långsiktigt sätt MÅSTE du lära dig att effektivt hantera stress. Meditation, bön och skratt är utmärkta metoder för att chilla.

På näring fronten, äta massor av färsk (helst ekologiska), färgglada (nej, inte bara morötter!) Frukter och grönsaker. Till så hög grad som du möjligen kan klippa ut bearbetas och kemiska lastat skräp "mat".

tips och varningar


 • Tvärtemot vad många tror, försämrad syn är INTE en naturlig del av allt äldre. Det finns gott om människor i deras 80 och 90 med 20/20 eller bättre syn. Denna korta artikel är avsedd som grundfärg på några av de tekniker en person kan använda för att så småningom skräp dina glasögon för alltid. För ytterligare övningar, gör en sökning på "Bates metod". Lycka till!

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.