huskur med lavendel för att skydda mot solskador

Huskurer har undersökts för moderna tillämpningar. Användningen av naturliga örter som lavendel, finns i europeiska traditioner, Native American läkemedel och östra läkemedel. Hudvård med lavendel främjar läkning och kan spåras tillbaka flera århundraden i många olika kulturer. Science främjar lavendel egenskaper som medicinskt baserad

solskador

Sun skada blir tydlig timmar efter det att solen har gått. . Huden blir röd och blåsor med över-exponering för solen. Med planering kan detta undvikas med lavendel solkräm. Dessa solskyddsmedel finns i handeln. Blanda inte ihop dessa med after sun behandlingar av lavendelolja kall grädde. Överexponering för solen har framgångsrikt behandlats med lavendel kropp olja eller kall grädde. Tillämpa olja lavendel kropp till en solbränna kan minska irritation och hjälpa till att läka huden snabbt. Efter långa timmar av solen, drick mycket vätska och behandla exponerad hud med den lugnande medicin av lavendel ört.

Lavendel

Lavendel kall grädde ger smärtlindring av irriterad hud som märkbart bränns, botar infektion som en anti-septisk och stödjer nervsystemet reaktioner med dess lugnande aromterapi. Den kemiska egenskaper lavendel som arbetar i healing är ursolic och rosmarinic syror. Dessa kombineras i lavendel och arbete som en anti-bakteriell, smärtstillande och antiseptisk. Solskador kan kompromissa hudens förmåga att skydda mot bakterier, eller infektioner. Lavendel innehåller antioxidanter som också kommer att stödja immunsystemet. Lavendel har en anti-inflammatorisk egendom, vilket gör det lönsamt att behandla solbränna, eller någon annan brännskador. Dessa egenskaper har både en psykologisk och fysisk effekt när de används som medicin. Lavendel både lugnar känslorna med aromaterapi för att möjliggöra bekväm vila och lugnar den fysiska irritation av solskadad hud.

Traditionell Förberedelser

Boken, Lost Lore, kommenterar tradition av kall grädde som ". . . tillskrivs den grekiske läkaren Galenos (c. 130-c. 201). Hans recept för kall grädde ingår bivax, rosenolja och vatten. "De kommentar som under senare århundraden, olivolja och variationer lavendel av hans recept verkar i hela Europa. Enkla recept för att göra din egen lavendel har få ingredienser men inte har konserveringsmedel och bör användas snabbt för att undvika att förstöra. Blanda lavendel eterisk olja med, en transportör olja och vax emulgeringsmedel i en dubbel-panna, vispa den för att skapa en tjockare konsistens.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.