hur kan man täcka upp bristningar på brösten?

Ett av många ställen en kvinna kan utveckla hudbristningar är på hennes bröst. Även med bristningar på detta område av en kropp får inte bli lika självklart som bristningar på benen eller armarna, det finns tillfällen när de är märkbara. Exempelvis kan denna märkning vara mer märkbar när en kvinna ståta med en baddräkt, sport-BH eller underkläder. Den goda nyheten är att det finns några användbara sätt att täcka upp bristningar på en kvinnas bröst för att hjälpa henne bli mindre självmedvetna

Kläder

Dölj hudbristningar på brösten genom att bära kläder som är tillräcklig dem. För en kvinna med hudbristningar, kan noggrant urval av kläder behöver för att bli vanligt förekommande. Välj full täckning behåar att ge dig en grund för de områden som behöver täckas. Om du föredrar lågt skurna eller v-ringad toppar, bär linnen eller linnen under dem så att du kan få det utseende du önskar utan att visa din hudbristningar. Använd en fullständig täckning topp baddräkt, ett stycke baddräkt eller surfa skjorta på stranden för att täcka dina hudbristningar. Slutligen väljer full täckning Sportunderkläder eller T-shirt istället för linnen när du motionerar.

Makeup

Använd smink för att täcka upp din hudbristningar. Besök en kosmetisk butik och leta efter en heltäckande foundation. Testa färgen genom att matcha den till undersidan av handleden, som noga bör återspegla färgen på bröstet. Använd en svamp för att tillämpa makeup till bristningar på huden. Blanda makeup i huden, så det är inte uppenbart att du bär någon. Om du är benägen att svettas eller kommer att bli blöta, välja en vattentät makeup. Slutligen är det fina med smink som du köper på apotek butiker att butiken normalt tar det tillbaka även om det har öppnats. Detta kommer att vara användbart om du inte är 100 procent säker på vilken färg man ska välja.

Tan

Hjälp blanda dina hudbristningar med resten av din hud med en solbränna. Eftersom bristningar kan ljusa linjer på kroppen, mörkare dem tillsammans med resten av din hud kan hjälpa till att förhindra dem från att sticka ut. Använd en garvning hudlotion på kroppen, med särskild omsorg för att täcka områden i ditt bröst som har hudbristningar. Ett annat alternativ skulle vara att besöka en salong och har en falsk solbränna sprayas på kroppen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.