orsaker och botemedel av psykologisk impotens

Impotens, även känd som "erektil dysfunktion", är ett tillstånd som kännetecknas av att inte kunna behålla en erektion för varaktigheten av en sexuell upplevelse. Varje människa går genom den då och då, men när det blir kronisk, kan det vara tufft på ditt självförtroende. När impotens inträffar till följd av psykologiska faktorer, det finns olika orsaker och sätt att bota det

Depression

Depression är en känsla som kan variera från mild och kort sikt till svår och kronisk. Klinisk depression är en allvarlig typ som faktiskt kan interagera med tankeprocesser krävs för att uppnå en erektion. Det kan orsakas av ekonomiska problem, älskade förlust av en eller förlusten av ett jobb. Din sexlust kan bli äventyrat på grund av det faktum att du håller på att översvämmas av negativa känslor istället för positiva.

Nerver

Nervositet spelar en roll med impotens på ett par olika sätt. Om du upplevt maktlöshet i det förflutna, du kommer sannolikt att bli mer oroliga när du är på väg att ha sex och impotens kan hålla upprepas. Den kan också visas som ett resultat av en dålig tidigare erfarenheter med sex.

Stress

Stress och oro kan ta sin tribut på din kropp och själ. När hela din dag blir full av känslor av stress och oro, kan du drabbas impotens. Dessa känslor kan utlösas av dålig kommunikation med din partner, ett stressigt jobb eller familjeproblem.

Narkotika

Om du tar receptbelagda formler för depression eller ångest, kan dina odds för att utveckla psykisk impotens gå upp. Litium, lugnande och anti-psykotiska läkemedel är exempel på dessa.

Letargi

När du känner extrem trötthet på en daglig basis, kan det ta ut sin rätt på din kropp och själ. Som en bieffekt av detta kan psykologiska impotens utvecklas. Men detta kan vändas genom att få mer sömn och tar mer tid att koppla av under dagen.

Stress

lindra din stress kan bidra till att återställa din sexlust och främja bättre energi nivåer. Delta i någon form av kropp och själ aktivitet för att sänka din stress och nivåer ångest. Yoga, Tai-Chi, meditativ andning, muskelavslappning och guidade bilder är exempel.

Motion

Motion kan hjälpa frigöra endorfiner som är kemikalier i hjärnan som gör dig lycklig. Ta en promenad, hiss några vikt eller gå med i en fritidsverksamhet team av något du tycker om att spela.

Therapy

Sex terapi kan utnyttjas av dig ensam, eller du och din partner, att tala på en utbildning professionell om din sexuella problem. Han kan bidra till att minska stress och spänningar som du kan gå igenom.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.