skadliga biverkningar av aktuella tazorac grädde

Aktuell Tazorac grädde är en typ av receptbelagd medicin som används för att behandla akne och psoriasis. Ett varumärke version av drogen tazarotene, orsaker Tazorac biverkningar hos vissa användare

biverkningar

De vanligaste biverkningarna av Tazorac grädde omfatta brännande, stickande, torrhet, klåda, rodnad och fjällning.

Funktioner

Biverkningar av Tazorac grädde förekommer i så många som 23 procent av patienter med psoriasis och 30 procent av patienter med akne, enligt FDA kliniska prövningar publiceras på RxList. I de flesta fall är biverkningarna är lindriga och inte innebär någon varaktig hälsa komplikationer.

Tidsplan

Biverkningar från Tazorac grädde vanligtvis utvecklas när du först börjar använda medicinen och minska när kroppen blir acclimated till effekter av läkemedlet, rapporterar Mayo Clinic.

Varning

Tazorac grädde har potential att orsaka missfall eller fosterskador. På grund av detta, undvika läkarna förskrivning medicinen för gravida kvinnor och uppmuntra kvinnor i fertil ålder som använder kräm för att använda preventivmedel.

Risker

Tazorac har potential att orsaka ökad känslighet i huden för solljus, vilket innebär en risk för allvarliga solen bränner, varnar Mayo Clinic. Undvik garvning och använd solkräm när du tar Tazorac.

Överväganden

Barn under 18 år bör inte ta Tazorac för rosacea, och läkare inte ordinera läkemedlet för behandling av akne i barn under 12. Om du har en historia av eksem, kan det inte vara säkert för dig att använda aktuell Tazorac grädde, varnar Mayo Clinic.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.