Hot & Cold terapi för botemedel för artrit

Artrit är en eländig tillstånd som drabbar miljontals amerikaner varje dag. Det kan bero på många saker, men det är smärtsam inflammation och stelhet som förekommer i lederna när de slits bort med tiden eller på grund av skada eller stress. Känna några behandlingar du kan använda hemma, som varmt och kallt terapi, för att hjälpa till med artrit smärta verkligen kan hjälpa

behandling av ledgångsreumatism <.

Förstå att det inte finns något "botemedel" mot artrit. När fogarna har börjat försämras, kan processen inte helt omvänd. Det kan bromsas och symtomen kan behandlas. Men ett botemedel finns inte. Istället tillvägagångssätt behandling med tanken att du kommer att behandla så många av de möjliga orsakerna som du kan, behandla då symptomen för artrit själv. Varmt och kallt terapi är båda utmärkta val för behandling av symtom på artrit smärta. Är

kylbehandling

Cold terapi bäst att applicera direkt efter träning, eller när artrosdrabbade området har använts eller stressad. Tillämpa en kylklamp till det drabbade området i 20 minuter åt gången, med en 10 minuters paus mellan, är en utmärkt sätt att lindra eventuella svullnad som kan inträffa och en stor del av artrit smärta kommer från den inflammation som uppstår i skarven. Isen krymper svullnad vävnader, vilket i sin tur hindrar en ström av vätska till området, som håller artrosdrabbade området från att bli svullen och stel. Eftersom det mesta utövandet skapar värme, is det bästa valet för artrit smärta efter fysisk aktivitet som orsakar artrit smärta.

Värmeterapi

Använda värme är ett måste för artrit drabbade, speciellt innan sängen. När du försöker slappna av, är ett varmt bad till stor hjälp för artrit smärta. Väl ute, tillämpa en värmedyna eller utvärtes uppvärmning smärtstillande till det drabbade området. Känslan av värme kommer att underlätta en del av det obehag av sjukdomen och hjälpa dig att somna. En av de vanligaste klagomålen av artrit sjuka är att den kalla blir "till" de drabbade områdena och gör dem värker. Om du kan förhindra denna smärta innan den startar, så är du mer än sannolikt att få en god natts sömn.

Omväxlande varma och kalla

Att växla mellan värme och kyla terapi kan också vara en effektiv behandling för artrit smärta. Hur det här fungerar inte exakt förstås, och det är inte helt effektivt för alla. Det är troligt att det fungerar bra eftersom det suppleanter krymper och utvidgande av blodkärlen. Allt som kan förbättra cirkulationen i artrosdrabbade området är gynnsam mot att hjälpa tillståndet. Börja med kylklamp och ansöka om 10 till 20 minuter. Låt huden varm i fem minuter, sedan placera den i varmt (inte alltför varmt) vatten i 10 till 20 minuter. Följ med is, sedan en värmedyna. Om du får långvarig effekt, är detta ett bra val för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.