hur man diagnostisera sjukdomen från att kroppen lukt

Kroppslukt är ett känsligt ämne. Även om det kan vara pinsamt, det kan också vara ett tecken på att något är fel med din hälsa. Lukten behöver inte vara från armhålorna att ge bort denna beryktade luktar kroppsodör. Placeringen av lukt är nyckeln till diagnos av det problem

Hur identifiera sjukdomen från kroppslukt


1 .
Förbättra din hygien. Först utesluta att dålig hygien kan vara den skyldige. Upp din duschar två gånger om dagen och se till att använda deodorant. Titta på din kost. Ät inte någon starkt smaksatta livsmedel, liksom vitlök och kryddor. Om du fortfarande har frågor kroppslukt efter eliminering av felaktig hygien och kost som orsaker, kan du har en sjukdom.
2.
Bestäm startpunkt för lukten. Vaginal eller penis ansvarsfrihet kan orsaka kroppen lukt som kan vara ett tecken på en möjlig svampinfektion eller STD. Om dina fötter avger en illaluktande lukt, kan du ha fotsvamp. Enligt Dr R. Kenneth Landow, kommer människor med diabetes och personer med urinvägsinfektioner utveckla en fruktig doft över hela deras skinn. Oavsett om det är en del av kroppen eller hela kroppen avger en doft, är platsen för att diagnostisera ett hälsoproblem.
3.
Sök din läkares råd. Du har uteslutit kontrollerbara orsaker till kroppen lukt och eventuellt diagnosen själv. Men behandling är en annan historia och bör hanteras av din läkare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.