ELDSMÄRKE kost

En lever ELDSMÄRKE är en tilltrasslad massa av dåligt bildade blodkärl som sker i levern. Det är oftast godartad, men kan bli stora nog att trycka på närliggande organ i buken och utlösa obehagliga symtom från magtarmkanalen. En ELDSMÄRKE kan få dig att känna full efter att ha ätit endast en liten mängd mat. Det kan också orsaka en total brist på aptit, eller till och med illamående och kräkningar och smärta i övre högra delen av buken. En kost som är specifika för hemangiom är avgörande för Hälsofrågor, men alltid rådfråga din läkare innan man inleder radikala kostförändringar.

Livsmedel Inkludera

En balanserad och näring kost är nyckeln till ett levande bra med ett ELDSMÄRKE. I huvudsak äta mat och ta kosttillskott som förbättrar din lever hälsa och funktion, och undvika allt som ytterligare kan skada levern.

Hjälp levern rensa gifter från kroppen, och stöd i matsmältningen , två av detta organ huvuduppgifter. Ät mycket färska grönsaker och frukter varje dag. Vitlök och lök är väl bevisat att hjälpa avgifta kroppen, och är också effektiva diuretika, som hjälper spola överflödig vätska från kroppen. Se till att din kost för ELDSMÄRKE är låg i salt av samma skäl --- för att förhindra ansamling av vätska i buken.

korsblommiga grönsaker som broccoli, kan broccoli Rabe, blomkål, brysselkål, grönkål, vitkål och rädisor hjälpa avgifta kroppen. Dessa grönsaker stimulerar också enzym produktionen, vilket hjälper till stöd i matsmältningen.

Frukt höga i antioxidanter --- såsom alla former av bär, eller apelsiner, plommon och druvor --- har kraftfulla mot sjukdomar och är packade med många vitaminer och mineraler.

Eftersom en lever ELDSMÄRKE kan få dig att känna full snabbt, se till att du äter högkvalitativt protein, som den som finns i fisk och ljust kött av fjäderfä utan skinn på. Din kost för ELDSMÄRKE bör också låg fetthalt.

Ät långsamma kolhydrater såsom brunt rik och berikad pasta för att bidra till att ge din kropp tillräckligt med bränsle och näringsämnen. Dessa livsmedel är också välsmakande och lättsmält, ett plus om du lider av illamående på grund av din ELDSMÄRKE.

Livsmedel ska undvikas

Undvik behandlad mat med högt i salt och socker. Också styra fri från varje hög majssirap, som studier har visat kan orsaka allvarliga leverskador. Dessutom utelämnar alkohol, som orsakar leversjukdom och toxicitet. I allmänhet undvika att lägga någon extra belastning på levern.

Att leva med en lever ELDSMÄRKE kan vara en utmaning, men en välbalanserad kost för ELDSMÄRKE kan göra mycket för att lindra dina symtom och hålla dig friska.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.