Kan jag blanda advair & Combivent?

Advair är ett läkemedel förskrivits till astma lider för att förhindra luftvägarna spasmer. Det är också förskrivits till personer med kronisk obstruktiv lungsjukdom för att behandla inträffar luftvägarna spasmer. Combivent är föreskrivna för att behandla endast patienter med KOL. Det rekommenderas inte för astma användare. Du kan andas Combivent om din spasm symtomen inte har lindrats efter Advair användning. Rådgör med din läkare om du funderar på har båda medicinerna tillgängliga för en KOL attack

Inhalatorer

Både Advair och Combivent administreras via inhalatorer. Advair kommer i en form av pulver, men det rekommenderas inte för KOL drabbade. För astmatiker, Advair allmänhet inte arbeta snabbt. Därför rekommenderas endast som en förebyggande medicinering. Använd inte Advair under ett astmaanfall. För KOL är dock Advair ordineras ofta som den första försvarslinjen eftersom det innehåller en steroid som hjälper musklerna att slappna av och minska inflammation.

Combivent

Efter att ha använt Advair, om symtomen inte har lindras eller har bara minskat något, du kan använda Combivent. Kontrollera med din läkare för att planera och bekräfta Advair, Combivent strategi. Att ge läkare med hela din sjukdomshistoria och hjälper din läkare att bekräfta denna behandling av svåra attacker. Överskrid inte den rekommenderade dosen av båda Advair eller Combivent. Söka akut läkarhjälp om varken droger lindrar dina symtom. Rådfråga din OBGYN om du är gravid eller överväger att bli gravid. Läs all information om användning av både Advair och Combivent.

Risker

Combivent användande inte har kopplats till eventuella biverkningar, men Advair användning kan orsaka infektioner i övre luftvägarna, huvudvärk, halsont, bronkit, hosta eller illamående. Om du lider av någon av dessa eller andra biverkningar, informera din läkare omedelbart. Informera din läkare om eventuella andra läkemedel du tar, liksom vilken form av drogen du använder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.