hur man kan bli av rodnad och mörka fläckar på huden

Mörka fläckar och rodnad på huden eller ansiktet kan vara mycket besvärande och till och med pinsamt för många människor. Mörka fläckar kan orsakas av födelsemärken, leverfläckar, åldersfläckar, solskador och melasma. Rodnad på huden och ansiktet beror vanligtvis på att rosacea och tråd ådror. Lyckligtvis finns det ett flertal behandlingar tillgängliga som kan minimera fula utseende på dessa hudåkommor

Hur man tar bort. bruna fläckar


1.
Fråga din läkare om du kan få ett födelsemärke bort med laserbehandling. De lasrar som används för att behandla födelsemärken kallas Flash Pump Dye och Q-switchade Ruby. De kan helt ta bort födelsemärke.
2.
För mullvadar, be din läkare att använda en Ruby laser för att ta bort dem. Din läkare kan vilja biopsi mullvadar om han misstänker att de är cancerogena.
3.
För solfläckarna, även känd som solenergi Lentigo (orsakad av solskador) använder ljusare eller blekning föreskriven krämer av din läkare. Eller be honom om laserbehandling eller peeling kemikalie som kan ta bort dessa fläckar. Var noga med att alltid använda solskyddsmedel för att hålla solfläckarna från återkommer.
4.
Behandla melasma (bruna fläckar i ansiktet och på bröstet från graviditet eller p-piller) med krämer som glykolsyra syra peeling. Eller be din läkare om Ruby laser för att ta bort melasma fläckar.

Hur man tar bort Rodnad


1.
Fråga din läkare om tråden venerna är ditt problem. Om så är fallet, kan laser användas, eller en behandling som heter scleroterapi där saltlösning eller en scleroterapi kemisk injiceras i ven att fälla ihop den. För ådror i ansiktet och vrister, lasrar är valet behandling.
2.
Fråga din läkare om antibiotikum för behandling av rosacea, såsom tetracyklin, doxycyklin och minocyklin. Också försöka använda en aktuell antibiotika en eller två gånger om dagen för att minska inflammation och rodnad. Vid svåra fall kan din läkare förskriva Accutane, men du måste följas noga om detta läkemedel.
3.
Håll ett symptom dagbok för att spåra dina symtom och vad du tror orsakat dem. Detta kommer att hjälpa dig att undvika utlösande faktorer som orsakar din flare-ups. Undvik exponering för solen, ansträngning i blåsigt och kallt väder, kryddstark mat, alkohol och varma drycker för att hålla rosacea från fackling.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.