GNC muskel mjölk biverkningar

Muscle Milk är en protein-rik dryck som görs av GNC som kommer i en mängd olika smaker som choklad och Cookies 'n' grädde. Även Muscle Milk är berikade med många vitaminer och mineraler, kan det ha flera biverkningar samt

Viktökning

Enligt GNC har varje Muscle Milk skaka cirka 330 kalorier. Eftersom skakar är små, om du använder dem som snacks eller drycker för efter träningen, kan du faktiskt ta i mer kalorier än du borde, vilket kan leda till viktökning.

Vitamin toxicitet

Skaparna av Muscle Milk uppger att varje skakning har 1. 100 IE av vitamin A och 88 IE av vitamin D. Även om båda dessa vitaminer är allmänt friska, de är fettlösliga så kroppen inte kan utsöndra någon för stort intag. Den övre nivån (UL) är den högsta tolerabla mängden av ett vitamin som en person kan få i sig innan om uppkomsten av toxicitet. Den övre nivån varierar beroende på varje individs längd, vikt, kön och ämnesomsättning. Det är möjligt för en person att överskrida sin övre nivå intag av vitaminer om de dricker för många Muscle Milk skakar på en dag. Detta kan orsaka biverkningar som illamående, kräkningar och huvudvärk.

Tarmluft

Den första ingrediensen i Muscle Milk är kristallin fruktos. Enligt Dr Gabe Mirkin, som är styrelse-certifierad i fyra specialiteter inklusive idrottsmedicin och författare till "The Healthy Heart Miracle," kristallin fruktos kan orsaka väderspänning och tarmluft hos många människor.

Diarré

kristallin fruktos , som utgör majoriteten av Muscle Milk, kan också orsaka diarré hos vissa personer. Detta gäller särskilt personer som redan har colon irritabile.

Mage kramp

Mirkin uppger också att produkter med höga halter av socker fruktos, som utgör huvuddelen av Muscle Milk, kan orsaka mage kramper. Därför kan Muscle Milk ge magsmärtor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.