Hur man väljer en bowling handled stag

Bowling är en knepig sport. Det finns inte bara en mängd olika färdigheter att lära, men du måste också ha rätt utrustning för att bli en framgångsrik plommonstop. För många bowlare, en riktig handled brace är en viktig del av deras framgång. När bowling, behöver din handled att bli ordentligt stöd så att din hand och handled är i rätt position när bollen släpps. Ju mer kontroll du har över bollen, desto mer tappar du kan tänkas slå ner. Iklädd en bowling handled stödbandage kan hjälpa dig att gå från ett genomsnitt kastare på en sann konkurrent.
1
Välj bowling handled stödbandage som stöder din hand, handled och underarm. . . Det innebär att stag bör lindas runt din underarm och förlänga förbi handleden till handen. Denna typ av ortos ger dig hur mycket stöd du behöver för att skapa en väl hand och handled position för bowling.
2.
Välj en bowling handled stödbandage med en justerbar fästbandet. Det fästbandet ger extra stöd och låter handen för att röra i en uppåtgående rörelse när du släpper bowlingklot.
3.
Köp en bowling handled stag som är ordentligt vinklad. Handen del av stag bör anslutas till handleden del i en vinkel så att din hand och handled kommer att behålla den vinkeln när det bowlingklot släpps. Detta kommer att skydda din handled från skada och ger dig större kontroll över bowlingklot.
4.
Hitta ett företag som erbjuder en pengarna-tillbaka-garanti när du köper en bowling handled stag. Du måste prova spänna medan bowling för att avgöra om det är rätt plats för dig. Kontrollera att företaget du köper din handled stag från tillåter dig att byta stag eller kommer att återbetala dina pengar.
5.
Handla dina bowling handleden stag i en butik med kunnig säljare . Om du aldrig har köpt en bowling handled tandställning innan, kan det vara svårt att hitta rätt passform. Säljare som har erfarenhet av att hjälpa bowlare välja deras utrustning är mycket mer benägna att hjälpa dig att få det rätt första gången.

Tips och varningar


 • Om du har ett medicinskt fråga som kräver att du bära en handled tandställning medan bowling, fråga din läkare om vilken typ av handleden stödbandage som är rätt för dig. Din läkare kan rekommendera att skapa en anpassad handled stödbandage som tar hand om din specifika sjukdom bättre än en handled stödbandage köpt från en butik.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.