de bästa produkterna för att bli av hud ärr

Ärr form som en del av healing. Det mellersta lagret av huden har kollagen, ett protein som bildas ärr vävnad. Mängden kollagen i huden avgör vilken typ av ärr. Ärr är uppfödda eller deprimerade i många fall, även om många ärr bara lämna mörka fläckar på huden. Det finns många produkter som är utformade för att behandla och ta bort ärr på huden. Men ingen produkt erbjuder garantier. Det är oftast trial and error för att hitta den bästa produkten ärr remover. Men ett fåtal produkter är tänkt att erbjuda de bästa resultaten för de flesta.

Dietary Knowledge

Mary A. Johnson, en certifierad dietist och certifierad diabetes pedagog som arbetar direkt med patienter, hävdar att personer med diabetes ofta inte förstår att alla kolhydrater-inte bara socker och vitt bröd-kan leda till förhöjda blodsockervärden. De får inte heller medvetna om alla livsmedel som innehåller kolhydrater. Om du är en vårdgivare för någon med diabetes, ta dig tid att se till att hon verkligen förstår kolhydrater i olika livsmedel samt tjäna storlek. Om du har diabetes, avsätta lite tid att lära sig tillräckligt basnäring för att reglera din egen kolhydrater konsumtion. The American Diabetes Association (ADA) rekommenderar 45-60 gram kolhydrater per måltid, men dina individuella behov kan kräva att du förbrukar mer eller mindre. Prata med din vårdgivare att upptäcka vad som är rätt för dig.

Synliga resultat

Johnson rekommenderar "kolhydrater hemläxa" att hennes patienter. För läxor, patienter registrera sina blodsockerhalten 90 minuter före och 90 minuter efter nio separata måltider-tre vardera för frukost, lunch och middag. De rekord också vad de äter och hur mycket. Johnson har funnit att när patienter upptäcka själva det direkta sambandet mellan vad de äter och deras blodsocker, de är mer benägna att följa sin kost. Detta tillvägagångssätt bidrar också personer med diabetes få mer exakta mätningar för hur många kolhydrater man kan lugnt äta vid varje måltid. Detta är viktigt eftersom enskilda kolhydrater behov kan vara svåra att bedöma.

Mätning Verktyg

För att kunna räkna kolhydrater, måste du hitta ett mätverktyg som fungerar för dig. För vissa, räknar enskilda gram vid varje måltid ger dem möjlighet att förbereda hälsosamma måltider eller att veta när de har fått nog. Andra kommer att göra bättre genom att spåra hur många portioner (eller "utbyte") av kolhydrater är i en måltid. Vissa människor kan kräva en mycket strukturerad meny för varje måltid. Den mest effektiva metoden är den som bäst hjälper dig att upprätthålla stabila blodsockerhalten.

Andra överväganden

Kolhydrater är inte de enda livsmedel som bör regleras på diabeteskost. Eftersom människor med diabetes löper större risk för hjärt-kärlsjukdom är det också viktigt för dem att minska sitt intag av mättat fett. Högt intag av mättat fett ökar ytterligare denna risk. ADA rekommenderar att begränsa intag av mättat fett till mindre än 7 procent av den totala kalorier. De gör dock främja konsumtionen av "bra fetter". Bra fetter är de omättade fetter som finns i nötter, olivolja, tofu, avokado och lax. Vare försöker byta en typ av fett för en annan eller att försöka kontrollera kolhydratintaget, bildar nya matvanor kan vara svårt. Det kräver engagemang och en vilja att prova nya livsmedel. För största framgång, lära sig nya recept, så att du kan lägga till så många (eller fler) livsmedel till din diet som du tar bort.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.