diet för personer med poly artrit

Eftersom den bygger på principerna om måttlig konsumtion och kontroll har Zone diet några nackdelar i fråga om tillämpning och effektivitet. Ansåg dock stor brist som de flesta anhängare är att det är extremt styv i termer av balansen mellan mat komponenter och så mycket komplicerat att följa och upprätthålla

Orsaker till Poly Artrit

Poly artrit är en grov form av autoimmuna sjukdomar som reumatoid artrit eller artros. Det är ibland också orsakas på grund av virusinfektioner i lederna på grund av virus såsom Chikungunya viruset. En studie av Dr Dorothy J. Pattison publicerades i augustinumret 2005 av tidskriften American Journal of Clinical Nutrition har också visat att saknas viktiga ingredienser i kosten kan förvärra tillståndet och leda till kronisk inflammation och smärta i de drabbade lederna. Även det kanske inte är en av de grundläggande orsakerna till poly artrit, spelar en felaktig kost en viktig roll i ett uttryck för tillståndet.

Hur Vissa livsmedel påverkar Poly artrit?

Det har ingen direkt koppling mellan kost och poly artrit och läkare i allmänhet inte föreslå återhållsamhet av något slag i form av mat till poly artros patienterna. Dock har vissa reumatiska patienter rapporterade allergiska reaktioner mot vete produkterna, så att undvika sådana produkter är att rekommendera. Höga halter av natrium i kosten kan öka blodtrycket och leda till försämring av artros inflammation, är det tillrådligt att skära ner på natrium intag om du lider av artrit.

Vilka kostrekommendationer för Poly artrit?

konsumera massor av frukt och grönsaker och det rekommenderade intaget via anslaget på C-vitamin om du har poly artrit. Annals of Reumatiska sjukdomar tidning publicerat en studie av professor D. Symmons och kollegor från juli 2004 fråga som konstaterade att lägre intaget av dessa kostkomponenter resultera i högre incidenter av inflammatoriska poly artrit. Samtidigt är det också nödvändigt att balansera din totala kosten i form av olika komponenter för att få de bästa förmånerna och livet ett normalt liv medan lider av poly artrit.

Vilka riktlinjer är viktiga

Läkare rekommenderar generellt sju grundläggande riktlinjer som poly artros patienter för att upprätthålla en hälsosam och balanserad kost och livet. Dessa inkluderar konsumerar av olika livsmedel, undvika viktökning, att hålla sig till mat som är låg i kolesterol och fetter, undvika höga socker livsmedel, konsumerar större mängder av stärkelse och fibrer livsmedel, att bibehålla låga nivåer natriumintaget, och hålla sig borta från alkohol. Dessa riktlinjer kan hjälpa poly artrit undvika smärta och obehag som deltar med plötsliga inflammatoriska attacker.

Kost och Artrit-en sista notering

Även om den exakta relationen mellan kost och artrit inte har bevisats genom forskning, en studie av professor Symmons och Dr D. Pattison publiceras i i december 2004 av tidskriften Arthritis och reumatism har visat att de två hör samman. Diet komponenter kan fungera som riskfaktorer som avspark uppkomsten av poly artrit. De kan också påverka kroppens immunsystem att göra det lätt för villkoret för att ställa i. På det hela taget är det bättre att följa en balanserad diet rik på grönsaker, frukt och vitamin C för att vara på den säkra sidan med poly artrit .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.