hem botemedel för springmask

Springmask är bosatta i mänskliga tarmen och orsakar obehag klåda i det anala området. Medan springmask generellt påverkar små barn, vuxna är inte immuna mot de där irriterande vita, pin-like-formade varelser. Om springmask har gjort ditt liv en kliande röran och du vill eliminera problemet naturligtvis prova följande hem botemedel

Vitlök

Innan du försöker hemma kurer, rådfråga din läkare. Om hon ger råd hem botemedel, använda vitlök, ett effektivt oralt eller utvärtes bot för stift maskar.

göra en pasta vid malning vitlök och blanda mindre än en halv nypa med vaselin. För att minska klåda och döda ägg, tillämpa klistra på den anala regionen.

Efter peeling en vitlök (två till tre huvuden om du är 20 år eller äldre), skuren i små bitar och blanda med ett glas mjölk. Värm blandningen koka, täck med en filt och låt det sitta över natten. Filtrera blanda och dricka 30 minuter före frukost. Utför två ytterligare behandlingar. />
För att förbereda en vitlöksextrakt, blanda 300 g finskuren vitlök bitar med 300 ml vodka och placera blanda i en mörk miljö för sju dagar. Filtrera extraktet och ta tre gånger dagligen med ett halvt glas kall mjölk (på morgonen, innan lunch och innan sängen). Ta en droppe av extraktet, och öka dosen med en droppe med varje intag.

När du har tagit 24 droppar, tar 24 droppar, minskar dosen med en droppe för varje intag, tills du når en droppe. Ta sedan 24 droppar av extraktet tre gånger dagligen tills du har förbrukat hela mixen.

Seeds

Olika frön fungera som ett effektivt springmask hem botemedel. Separat 300 g torrt rå pumpafrön (om behandling av barn, 45 g till 150 g, beroende på ålder) i små portioner och krossa i en skål. Tillsätt med 500 ml vatten och hålla blandningen på en låg värme ångbastu i två timmar.

Låt blandningen svalna, ta bort lager av olja och filter i blandningen. Under en timme, ta 1 msk av mixen var 15 minut. Drick en laxerande två timmar senare, sedan vänta i två timmar och äta en liquidy och tunna mjöl, såsom varm havregryn.

Grind 10 delar flaxseeds och en kryddnejlika sidan, och lägga pulvret till måltider eller ta en tsk. För en månad-omväxlande genom att ta pulvret tre dagar på och tre lediga dagar-ta 25 g för varje u00A3 130.

Break öppen 50 g squash frön och blanda med ett glas med kokande vatten. Efter kokning blandningen i 15 minuter, häll i en termos eller hålla på ångbad i två timmar. Filtrera extraktet och ta ett halvt glas mellan två till tre dagliga måltider.

Andra Hem botemedel

Andra sätt att behandla springmask är att äta fibrer livsmedel såsom spannmål och grönsaker, och frukt som papaya, pumpor och vattenmelon.

Ät en kopp riven morot, eller blanda saften med 1 msk honung och ta 1 msk av mixen innan frukost och sänglinne. Ät färskriven kokos till frukost, sedan ta ricinolja tre timmar. Upprepa dessa behandlingar tills du är bli av med springmask.

Hygien Basics

hålla god hygien bidrar till att förhindra ytterligare angrepp springmask. Skrubba naglar och händer ofta med anti-bakteriell tvål, särskilt före måltider och toalett användning. Håll naglarna korta för att hålla äggen fastnar under.

För tillfällig lättnad, hälla vatten på din anala området eller torka av med en varm fuktig trasa. När du bada eller duscha dagligen, rengör huden runt anus att ta bort ägg.

För att förhindra ett nytt angrepp, kläder tvätta och sängkläder minst en gång dagligen och torka i en uppvärmd torktumlare. Lufta inte sängkläder, som kan avge springmask ägg i luften.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.