hur naturligt behandla ringorm i hårbotten

Ringorm är en svamp som får form på hårbotten och andra delar av kroppen. Ringorm börjar på hårbotten som en liten finne, allt större och större. Snart ringorm blir ojämna, flagnande eller fjällande. Håravfall kan bli följden av ringorm, och om smittad, kan området bli svullen, röd och öm. De viktigaste vid behandling av hårbotten ringorm är naturligtvis ingredienser som inte kommer att skada huden eller få håret att falla ut

Scalp Behandlingar för Ringorm


1.
Ansök torkad frukt av pomerans tillsammans med skal, olja eller droppar bladextraktet direkt till hårbotten. Denna metod är bäst för barnen. Pomerans kapslar kan tas via munnen för äldre barn (åldrarna 10 till 18) eller vuxna som lider av hårbotten ringorm.
2.
Ansök tea tree-olja med en pipett varje dag för hårbotten ringorm. Om ringorm är mycket kliande, kombinera te behandling tree-olja med lite kokos eller olivolja.
3.
Morötter tillåta sura och basiska egenskaper skall upprätthållas i kroppen och kan vara en helande källa för ringorm genom reenergizing infekterad hud.

Gör en varm grötomslag med rårivna morötter, strö infekterade området med rock salt och lägg grötomslag på smittade området två gånger dagligen.
4.
i skivor papaya har en helande inverkan på hårbotten ringorm. Placera papaya skivor på det smittade området i hårbotten två till tre gånger om dagen.
5.
Torka ut ringorm med äppelcidervinäger genom att blötlägga en pappershandduk i ättika och placera det på hårbotten ett flertal gånger om dagen tills ringorm sinar.
6.
Ta saften från hälften av en lime och göra en pasta med 1 till 2 msk. av Butea utsäde. Applicera pastan på hårbotten ringorm och låt det sitta i 10 till 15 minuter. Torka av med en varm, fuktig trasa. Upprepa varje dag tills ringorm är borta.

tips och varningar


 • Om ditt barn har kontrakterat ringorm, finns det ingen anledning för honom att missa skolan. Låt barnet att bära en keps till skolan och ha en öppen diskussion med läraren om barnets tillstånd.
 • pomerans innehåller vissa kemikalier som kan skynda på hjärtfrekvens och höjer blodtrycket. Av denna anledning pomerans inte bör tas om man lider av högt blodtryck, hjärtbesvär, eller tar MAO-hämmare.
 • Gravida kvinnor bör undvika att ta pomerans.
 • pomerans kan orsaka solbränna när den appliceras direkt på huden, framför allt hos personer med ljus hud hy.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.