roll övning i kontroll av diabetes

American Diabetes Association anser finns ett samband mellan det ökande problemet med fetma och "epidemi" av diabetes typ 2. Roll motion inte bara börja och sluta med glukoskontroll dock, och det kan gynna alla diabetiker

vad motion Har

Excess glykogen eller glukos lagras av muskler, som ursprungligen är som används för energi. Motion gör att musklerna att använda glukos vid 20 gånger mer än den normala. Detta minskar blodsockret och kan därmed minska behovet av insulin

Hur mycket motion

Regelbunden motion -. 30-till 60-minuters sessioner tre eller fyra dagar i veckan-genererar det bästa resultatet, enligt The University of Maryland.

fördelarna med motion

Bortom förbättrat underhåll av glukos nivåer, kan regelbunden motion ger en minskad risk för hjärt-kärlsjukdom och en uppnå en mer önskvärd vikt, två faktorer som kraftigt påverkar alla diabetiker.

Att tänka på

Men motion räcker inte för att metabol kontroll till normala nivåer, och det finns inget som visar att typ 1-diabetiker, särskilt som tränar kan "avsevärt förbättra blodsockerkontrollen," enligt den Cleveland Clinic.

Potentiella risker

Det finns alltid en risk för blodsockret rasar efter träning, så det är viktigt att ha hårda karameller, tabletter druvsocker eller annan källa till snabb socker eller kolhydrater i närheten i fall hypoglykemi sätter in Statens Hälsa rekommenderar också att de med blodsockernivån mer än 300 avstå från träning och tala med sin läkare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.