Alzheimers information för fastighetsskötare

Alzheimers är en psykisk sjukdom som kännetecknas av en gradvis degeneration av frisk hjärnvävnad vilket resulterar i en stadig nedgång i minne och mentala funktioner. Tyvärr finns det inget botemedel mot Alzheimers. Det finns dock vissa tekniker vårdare kan använda för att säkerställa att patienter med Alzheimers sjukdom förblir säkra och respekterade

Klistrar

tillämpa den ena av olika pastor för att mjuka upp och så småningom minska majs.

Grind ett par bitar av lakrits, som hjälper till att läka hud likt hydrokortison grädde, och blanda med senap eller sesamolja. Med nattliga ansökningar (i ungefär en månad), bör majs minskar i storlek och så småningom försvinna.

Använd krita pulver och vatten för att förbereda en pasta, eller krossa fem eller sex acetylsalicylsyra tabletter (om du inte är allergisk) till ett pulver och blanda med citronsaft och vatten. Applicera pastan på din fotens hårda hud fläckar, sätta din fot i en plastpåse och linda en varm handduk runt påsen. Efter 10 minuter tar du din fot och skrubba hårt, callused hud med en pimpsten.

Saft

Gnid citronskivor på liktornar och låt saft sippra in för ett tag. Säden kommer att börja få mjuk, gnugga den med pimpsten tills du har en smidig lagret av huden. Du kan också placera eller slips citronskivor över dina liktornar natten. På morgonen tar du ut dem och tvätta det infekterade området med ett desinfektionsmedel. Gör detta dagligen under en månad.

Andra juicer som fungerar som irriterande och hjälper till att läka liktornar omfatta dem från rå papaya eller mogen ananas. Ge 1 /2 tsk till majs tre gånger dagligen. Raw papaya fungerar också när appliceras direkt på majs i minst tio minuter.

Maskros juice och mjölkaktig saft från grön fikon kommer att mjukna din liktornar när den tillämpas. Tillämpa antingen juice tre gånger dagligen till det drabbade området.

Andra Homemade Rättsmedel

Fyll en skål med tillräckligt ljummet vatten för att täcka dina fötter, lägga till en blandning av salt och såpvatten. Den såplödder göra det lättare för dig att ta bort liktornar som du massera dina fötter.

Blanda honung och socker, som hjälper exfoliera huden, och gnugga mix på fötterna före eller efter bad. När du badar, skrubba det drabbade området med en pimpsten, som kommer att ta bort några av hård hud.

Utövare av folkmedicin kokt murgröna blad för att behandla liktornar. Blötlägg några blad i en skål med ättika, som fungerar som en antiseptisk och låt stå över natten. På morgonen, ta bort bladen, doppa en bit bröd i ättika och satte brödet på majs. Håll det där under dagen, tillämpar ett nytt lager på natten. Din liktornar ska börja skala av efter några dagar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.