hårtransplantation avlägsnande

Hårtransplantation är mycket mer naturlig än de brukade vara. Om du fick din transplantation innan tekniker förbättras, det finns sätt att ta bort det och skaffa dig en snyggare en. Enligt ett förfarande som kallas follikulär isolering eller follikulärt extraktion (FUE), är pluggarna avlägsnas och planteras in i andra områden att göra dåliga transplantationen ser mer naturligt. Detta rekommenderas över att ta bort dem helt, vilket kommer att lämna patienter med hårbotten märkt med små vita ärr där snitt gjordes för att ta bort kontakter.

Dagens Transplants

De metoder att transplantera hår har förändrats från att infoga en plug som består av 30 hårstrån att infoga hår en efter en --- vilket resulterar i en mer naturlig look. Den gamla metoden resulterade ofta i en konstgjord "pluggy" utseende och gjort det tydligt hår var transplanterade. FUI kan användas för att korrigera en brist på tjocklek, felplacering av hårsäckarna eller en oattraktiv hårfäste.

Välja en Specialist

Schemalägg en kostnadsfri konsultation med en hår-transplantation specialist inom ditt område. Fråga din primärvårdsläkare eller bekanta att rekommendera någon. Intervju några olika läkare och titta på foton av deras arbete. Fråga läkarna hur de skulle fixa det du inte gillar med dina tidigare transplantation. Diskutera bort kanske några av håret i pluggar och gallring dem att uppnå en mer naturlig look snarare än att ta bort dem helt. Ta bort hår ympkvistar är en mycket exakt förfarande och måste grundligt diskuteras i förväg. Ta reda på om finansieringen är ett alternativ om priset är ett bekymmer för dig. Priserna varierar vanligtvis från $ 3 till $ 10 ett transplantat. Ett högre pris är ingen indikation på skickligheten hos den läkare. Gör din hemläxa innan.

Procedure

Om patienten beslutar att ta bort alla transplantat, det är en ganska snabbt förfarande som utförs i ett kontor besök. FUE är en mer omständlig förfarandet eftersom transplantaten är synnerligen bort med små slag i hårbotten och införas på andra ställen på huvudet. Det är viktigt när excising ympkvistar att hålet sys stängd för att minska ärrbildning. På grund av detta kan läkaren göra vanligen bara cirka 500 transplantat i ett sammanträde. Även med suturer, kan det vara ärrbildning. Patienten lämnar läkaren med små stygn på huvudet. I två till tre veckor, kommer patienten tillbaka till läkarmottagningen för att få stygnen borttagna. När stygnen tas bort, kommer en patient måste tillåta hans hår växa ut för att se de fulla effekterna av förfarandet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.