hur man kan bli av mörka porer på benen

När du rakar dig något område av kroppen, porer mörka kan visas på huden om roten inte är korrekt bort. Detta kan orsakas av en tråkig rakkniv inte helt ta bort follikeln eller av hårroten fastnar under död hud. Dessa inåtväxta hårstrån är ful, men kan tas bort med rätt rakning utrustning och teknik
1.
Bort oönskat hår från önskade områden genom rakning med en ny rakhyvel eller vaxning. Om rakning, se till att använda tvål och vatten eller en fuktighetskräm för att minimera nedskärningar och utslag. Efter varje slag, torka av överskottet kroppsbehåring från rakhyveln att säkerställa att varje slag är nära och bekvämt.
2.
Blanda en matsked socker eller havssalt med acne tvätta kroppen för att skapa en tvål en tjockare konsistens som öppnas porerna lätt.
3.
Använd luffa, svamp eller trasa för att massera de drabbade områdena noga. Gnid benen med en cirkelrörelse, början vid anklarna och arbeta upp mot låren.
4.
Använd babyolja eller body lotion med aloe vera på benen direkt efter skurning överflödigt hår på avstånd när porerna är öppna och huden fortfarande är varm. Tillbringa ytterligare tid exfolierande på områden som knän och vrister som tenderar att torka ut snabbt.

Tips och varningar


 • Behandlingar bör fortsätta regelbundet innan resultat kan uppstå . Ge produkten minst en månads användning innan en övergång till en annan produkt. Sluta använda och tala med en hudläkare om huden blir irriterad under användningen av någon särskild produkt.
 • förfaranden såsom microdermabrasions, skalar kemiska eller laserkirurgi bör utföras av proffs. Se alltid till att huden är ordentligt återfuktad innan rakning för att minimera nedskärningar.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.