hur man minskar svullnad i en traumatiserad urinröret

Urinröret är urinen transportrör. Det bär flytande avfall från urinblåsan till en utrymning öppningen ovanför slidan för kvinnor och spetsen på penis för män. Svullnad eller inflammation i urinröret kallas uretrit. När du har urthritis, har du täta och smärtsam urinering. Uretrit kan orsakas av bakterier, virus, kemiska eller fysiska irritation från sexuella relationer. Kronisk uretrit orsakas oftast av en bakteriell infektion eller förträngning i urinröret

Medical identifiering av en rotatorkuffskador

När en person har rotatorkuffen tendinit, blir senan inflammerad, smärtsamma och ibland stel. Det kan vara svårt att lyfta armen ovanför huvudet eller sova på axeln. Detta beror på att senan blir träffas och har svårt att komma ut mellan arm och skuldra ben. Följaktligen, en av fyra rotatorkuffen senor eller muskler kan gå sönder.

Medical Identifiering av bursit

bursit är inflammation i Bursa sac, som innehåller ledvätska som förhindrar friktion mellan senor och ben. Bursit orsakar ofta senor av en rotatorkuffen blir inflammerad eftersom det är den första kontaktpunkten med ben. Symtom kan vara värk, svullnad, skytte smärta, axel rodnad och till och med feber.

Typer av behandling

Både rotatorkuffen skador och bursit kan behandlas med vila, is, värmedynor, antiinflammatoriska läkemedel såsom ibuprofen , massage och motion. Man kan behöva antibiotika med bursit.

Tidsplan

Det kan ta veckor för både bursit och tendinit att läka. Återvinning är knuten till både svårighetsgrad och behandling.

Varning

Både bursit och rotatorkuffen skador kan bli gradvis sämre med tiden. En individ kan kräva operation om han inte ordentligt behandla endera villkor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.