hur man svepa en höftböj

Den övre låret omfattar muskler höftböj. Dessa muskler kan du böja vid midjan och lyft upp knäna, enligt Mayo Clinic. Du kan skada dina muskler höftböj genom att springa, dansa eller idrotta. En stam eller skada höftböjarmuskelaturen är ganska smärtsamt. För att förhindra ytterligare skada, måste du svepa det drabbade området
1.
Sträck benen på din kompression shorts. Kliv in i shorts, ett ben i taget. Dra upp dem tills de är i höjd med grenen område. Tug den högra sidan av shorts, och dra upp dem över din högra skinkan. Upprepa samma procedur på vänster sida, tills du har dragit shorts till midjehöjd. Justera kompression shorts i midjan och ben tills de är bekväma och sitta två eller tre inches ovanför knäet.
2.
Säkra cinch bandet till kardborrefäste på utsidan av shortsen. Face spännet mot framsidan. Vira cinch bandet runt låret och genom spännet. Dra åt bandet till en önskvärd nivå, och säkra den till kardborrefäste.
3.
Leta reda på kort krok fäste i ljumsken wrap. Nästa, lokalisera längre kardborrefäste. Att linda höger ben, sitta ner och ta tag i slingan med vänster hand. Placera den över vänster ficka eller höften. Kontrollera att slingan är vänd uppåt och inte vridna undertill.
4.
Ta sjal runt baksidan av midjan, så att den kortare kroken sitter ovanför höger ben. Lägre kroken mellan båda benen. Nå bakom höger ben, och ta tag i slutet av kroken med höger hand. Stå upp, och dra linda runt ditt högra lår. Fäst kroken i kardborrefäste.
5.
Utför lämplig justeringar, så att det finns lika mycket tryck runt hela din ljumske. Skjut händerna under ljumsken wrap att undanröja alla ojämnheter. Om du behöver svepa vänster ben, gör allt i omvänd sätt.

Tips och varningar


 • Se till att huden är torr innan du sätter på kompression shorts . Också, försök inte att sätta shorts på om du nyligen har lagt lotion eller någon olja på benen och höfterna.
 • Aldrig
 • dra ljumsken remmen för hårt, eftersom det kan skära av en del av din cirkulation. Se en läkare om din skada inte förbättras. Även fortsätta med andra behandlingar tills du är helt läkt är.


 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.