naturläkemedel för artrit-relaterade spinal sporrar

Spinal sporrar orsakas av lokal inflammation av en del av ryggraden. Denna inflammation är de celler som gör ben att deponera ben i det inflammerade området. Detta orsakar så småningom en benig utstick kallas en sporre. Eftersom spinal sporrar kan nypa nerver som ligger intill dem, sporrar några av de symtom på spinal är domningar, stickningar, svaghet och smärta i delar av kroppen som drabbade nerven är ansluten

Curcumin

Kurkumin den gula pigment gurkmeja och kan hjälpa vid behandling av spinal sporrar som orsakas av artrit. Den har anti-inflammatoriska och antioxidativa egenskaper, vilket kan förklara varför det är bra. För att behandla spinal sporrar med curcumin, ta 500 till 1000 mg tre gånger dagligen på tom mage.

Lin-Seed Oil

Lin-fröolja är en annan anti-inflammatorisk som kan hjälpa till med att minska inflammation i samband med artrit som orsakas spinal sporrar, samt lindra smärtan. För att få mest nytta av lin-utsäde olja, varm del i en kastrull på spisen. Tänk på att linet-fröolja endast bör vara varm, inte hett. Blöt en bit tunt eller bomullstyg i den varma lin-utsäde olja, ring ut det och tillämpa den på det drabbade området på ryggraden. Förpackningen ska vara kvar på i 10 minuter i taget fyra gånger om dagen. För att hålla det varmt, kan du täcka den med en annan trasa och en bit plast och sedan värma upp genom att sätta en värmedyna på toppen i ett par minuter.

Arnica

Arnica är en anti-inflammatorisk och kan vara till hjälp för att hjälpa med smärta och inflammation i samband med spinal sporrar. Arnica får tillämpas på spinal sporrar på två sätt. Det första sättet är att använda den i en kompress. Varm 50 ml vatten på spisen och lägg till en till två teskedar arnikatinktur till varmt vatten. Nästa, blöta en bomullsduk i det varma Arnica vatten. Efter ringningen ut trasan tillämpa den på det drabbade området på ryggraden inte längre än sex timmar per dag eller hudirritation kan utvecklas. Det andra sättet är att köpa en Arnica kräm från hälso-mat eller ört lagra och tillämpa den på det drabbade området enligt anvisningarna.

Tänk på att aldrig tillämpa arnika på skadad hud. Dessutom är Arnica inte tas internt eftersom det kan orsaka skadliga biverkningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.