över disk ADHD behandling

Behandla Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) över disk vanliga fall med närings-och kosttillskott. Var noga med att tala med din läkare innan du börjar eventuella tillägg att behandla detta tillstånd

Magnesium

En brist på magnesium kan orsaka symptom relaterade till ADHD, såsom irritabilitet. Detta har föreslagits som en orsak till vissa fall av ADHD hos barn.

Zink

Höga doser av zink kan vara farligt, och det kan bara förbättra beteenden minimalt, men zink brister har samband med beteendeproblem, som detta mineral hjälper styra vissa kemikalier i hjärnan.

fettsyror

Omega fettsyror finns i tillskott fiskolja. Dessa syror arbete genom att göra de vägar som signalsubstanser färdas på mer tillgänglig för dessa kemikalier.

Vitamin B

vissa signalsubstanser påverkas av nivån av vitamin B i kroppen. En otillräcklig mängd av vitamin B6, till exempel, kan förhindra en funktion av seratonin, och detta kan ge beteendeproblem

Melatonin

Melatonin är ett komplement används vanligen som ett sovande stöd. Är det dock ibland rekommenderas som en komponent för behandling av Attention Deficit Disorder. Dess effektivitet hos barn är dock osäkert.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.