zink medicin för psoriasis

Psoriasis är en autoimmun sjukdom som orsakar inflammation och röda fläckar på huden. Enligt åtminstone en studie som publicerats av den vetenskapliga tidskriften Journal of Islamic-vetenskapsakademien 1991, är zink en effektiv behandling för psoriasis

Schampo

Zink schampo har godkänts för behandling av svår mjäll eller hårbotten dermatit, och användare anekdotiskt rapportera förbättringar psoriasis.

Aktuell

Vissa utvärtes behandlingar , vanligtvis krämer innehåller zinkpyrition. Du hittar många av dessa behandlingar utanför USA, men Food and Drug Administration (FDA) har funnit fall där de behandlingar som faktiskt innehåller andra läkemedel förutom just zink.

Oral

Mat och näring Board ( FNB) har upprättat ett Recommended Dietary intag (RDI) för zink. Zink finns som ett tillägg att du tar oralt som ett sätt att uppnå rekommenderat dagligt intag.

Effekt

Enligt tidning islamiska-vetenskapsakademin kan zink förbättra psoriasis symtom. Dock har FDA inte sett tillräckliga bevis för detta och förbjuder zink produkter marknadsförs som behandlingar.

Varningar

FNB har etablerat en övre gräns för intag (UIL) för zink eftersom det kan vara giftiga. Detta UIL gäller alla källor, inklusive mat, kosttillskott och absorption. Var försiktig när du tar zinktillskott att du inte överskrider UIL.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.