hur man kan öka effektiviteten i fentermin

Phentermine (varumärken Adipex-P och Ionamin) är en kortsiktig viktminskning drogen förskrivna i USA. Det trottoarkanter patientens önskan om mat genom att öka vissa kemikalier i hjärnan som påverkar aptiten. Medan du tar phentermine på annat sätt än som uttryckligen rekommenderas av din läkare kan ha livshotande följder, kan några tekniker ökning säkert effektivitet fentermin
1.
Öka den fysiska aktiviteten och följa ett lågt kaloriinnehåll, näringsrik äta plan. Kombinera fentermin med ett träningsprogram och en hälsosam kost kan bidra till att underlätta förlusten av upp till 5 procent till 10 procent av din kroppsvikt inom ett år, enligt Mayo Clinic.
2.

Använd phentermine bara som en kortsiktig aptitnedsättande. Använda läkemedel för längre tid än tre månader åt gången medför hälsorisker, ökar kroppens tolerans och minskar läkemedlets effektivitet.
3.
Ändra livsstilsfrågor som kan bidra till viktökning. Phentermine är mest effektiv när den används som ett verktyg för att förbättra och stödja beteendeförändringar justeringar, som att äta långsammare, där en måltid schema och undvika ledtrådar som stimulerar oönskad äta.

tips och varningar


 • Undvik alla försök att öka fentermin effektivitet genom att ta mer än den ordinerade mängden eller genom att ta det längre än rekommenderat av läkare. Fatal hälsa komplikationer kan uppstå.
 • Eftersom lite är känt om effekterna av att kombinera fentermin med andra viktminskning mediciner, detta rekommenderas inte, rapporterar National Institute of Diabetes and Digestive och njursjukdomar. Phentermine används med fenfluramin (en kombination som kallas "fen /Phen") är inte längre föreskriven på grund av allvarliga hjärt-och lungsjukdom som utvecklats bland användarna.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.