kan kelering hjälpa ADHD hos barn?

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) är en sjukdom som blir mer och mer allmänt diagnostiseras. Barn är normalt aktiv och har kortare uppmärksamhet spänner, men vissa barn är oförmögna att sitta still och koncentrera mer än en liten stund i taget. Diagnosen för Lägg till eller den mer aktiva ADHD bör göras av en läkare förtrogen med störningar. Farmaceutiska läkemedel och alternativa behandlingar finns

traditionella och alternativa botemedel

Om ditt barn har problem med att uppträda på skolan, kan du välja att ha honom testas för uppmärksamhet underskott. Ditt barns läkare kan ordinera en av flera märken av läkemedel avsedda att ändra ditt barns beteende och hålla dem från att vara lätt distraherad och överaktiv. Tyvärr droger är helt enkelt amfetamin (speed), och ett varumärke är faktiskt metamfetamin (meth). Många människor är oroade av tanken på att ge sina barn beroendeframkallande kontrollerade ämnen, så de söka efter andra lösningar.

Du kanske föredrar beteendemodifikation behandling. Enligt Dr Lawrence Weathers, PhD. , som gjort en studie av barn anses ha ADHD, är detta villkor inte är tekniskt en sjukdom eller störning. Han har begärt information från National Institutes för psykisk hälsa och andra nationella organ som visar den faktiska fysiska avvikelser som orsakar problemet, men de har misslyckats med att ge det till honom. Han menar att eftersom det inte finns några bevis för detta är en sjukdom, bör den inte behandlas med läkemedel.

Några natur läkare tror att ADHD, ADD och autism är manifestationer av nervskador som orsakas av höga halter av vissa metaller i kroppen. Studier har visat att många barn med diagnosen dessa villkor inte tenderar att ha högre än normala nivåer av bly, kvicksilver, kadmium och /eller arsenik. Du kan välja att använda en metod för avverkning kallas kelering. Detta åtgärda används för människor som har blyförgiftning, och det hjälper till att stödja levern i avlägsna tungmetaller.

Muntlig Chelation

Inte alla fall diagnosen ADHD förbättras med denna behandling, men du kan läsa några vittnesmål på nätet för att se om du tycker det är rätt för ditt barn. Många naturligt komplement företag erbjuder kelering produkter och kit. Leta efter ingredienser som fucus och chlorella (typer av hav vegetation), selen, den antioxiderande vitaminer A, C och E och flera aminosyror (prekursorer till protein). Vissa produkter innehåller även Bentonit eller franska grön lera. Dessa leror arbete eftersom gifter och metaller fäster vid ytan och absorbera i leran när den passerar genom tarmen. Chelation kan också göras under en läkares överinseende med intravenöst läkemedel som verkar genom blodet. Innan du ändrar behandling för ditt barn, särskilt om de är närvarande på ADHD mediciner, tala med din läkare. Plötsligt stoppa dessa läkemedel kan orsaka allvarliga abstinenssymtom som liknar stoppa den illegala former av dessa läkemedel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.