kirurgisk behandling av skrumplever

Levercirros behandling förhindrar ytterligare skador i levern, med fokus på komplikationer av sjukdomen. Levertransplantation kirurgi är ett alternativ om tillstånd inte förbättras

Identification

Skrumplever är en komplikation av andra leversjukdomar, som ofta orsakar skador eller dödsfall till leverceller, vilket leder till ärrvävnad.

Orsaker

Enligt MedicineNet. com, vanligaste orsakerna till skrumplever är alkoholmissbruk, giftiga metaller och autoimmuna sjukdomar där immunförsvaret angriper levern.

icke-kirurgisk behandling

Icke-kirurgiska behandlingar inkluderar undvikande av alkohol och läkemedel som ibuprofen. Läkare kan också föreslå immunförsvaret droger system förtryck och vaccinera mot infektionssjukdomar.

Kirurgisk behandling

Det finns inget botemedel mot skrumplever. Läkare rekommenderar kirurgi levertransplantation om andra behandlingsmetoder misslyckas och lever minskar funktion. Även om det finns risker förknippade med en levertransplantation kirurgi, 80 procent av transplanterade patienter överlever under minst fem år efter operation, rapporter MedicineNet. com.

Överväganden

organavstötning finns en risk för någon transplantationskirurgin. Inte alla patienter är kirurgisk kandidater, och givare leveranser orgel är ofta begränsad, vilket gör förebyggande av skrumplever och behandling av dess komplikationer kritisk.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.