hur man läka solbränna med huskurer

Det finns några saker som du kan hitta om runt huset som du kan använda för att läka en solbränna. Vare sig i badrum eller kök, kan dessa ingredienser tillämpas på din röda solbrända kropp
1.
Mjölk *
Mjölk har protein som hjälper till att slappna av och lugna huden. Allt du behöver göra är att dumpa 1 kopp mjölk med 4 koppar kallt vatten i en skål. Blöt en trasa i din skål. Då låg den över det brända området.
2.
HAVREMJÖL *
Detta bidrar också lugnar huden. Ta torra havregryn och linda antingen en cheesecloth eller kompress över den. Kör vatten igenom det här. Disgaurd havregryn och lägga cheesecloth eller gasväv det brända området.
3.
Bakpulver *
Skaffa en ljummet bad redo och strö några teskedar bakpulver i ditt badkar. Använd inte handduk torkar. Lufttorkning efter denna process kan lösningen tränga in i huden och hjälper slappna av.
4.
Tepåsar *
Tepåsar kan vara bra om du fått en ansiktsbehandling solbränna. Om dina ögonlock bränns, placera en vattnad te-påse på varje öga och sedan bara koppla av.
5.
HUVUDSALLAT *
Detta är en bra substitut om du inte har aloe till hands. Koka någon form av sallad. Sila sedan buljongen i en skål och ställ i kylskåpet i fyra timmar. Du kan sedan ta bomullstussar eller en ren trasa och badda på bränna.
6.
vit vinäger *
Om du inte har bakpulver kan du använda en kopp vit vinäger i ditt badkar. Denna ingrediens gör samma sak uppbackning soda gör för din hud.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.