hur man skapar en diabeteskost plan

Diabeteskost plan är en viktig faktor för att lära sig att hantera din diabetes. Nyckeln till att lära sig att hantera din diabetes finns i två riken din verksamhet och din kost. Men det finns inget i sten diabetes diet plan, det finns knep du kan använda hjälpa till att skapa en diabetiker diet plan som fungerar bra för dig och håller blodsockret flyter stadigt under hela dagen
1.
Lär dig att tid ditt ätande för din diabetes diet plan.

Nästan lika viktigt som delar av kolhydrater, vilket är vad de flesta diabetiker fokusera på, är avståndet mellan dina måltider fyra till sex timmars mellanrum. Sex timmar är vanligtvis sträcker det för de flesta diabetiker kost planer. Mellan dessa måltider bör en carb serverar mellanmål som håller blodsockernivån jämn.
2.
Räkna dina kolhydrater i Carb portioner.

En Carb portion är 15 gram kolhydrater. Dessa kolhydrater bör vara komplex (exempelvis i fullkorn livsmedel, eller hög livsmedel fiber) snarare än att bara (socker, honung, sirap) så ofta som möjligt. Men även helt enkelt kolhydrater i måttlig portioner arbeta för en diabetiker diet plan. Rådgör med din läkare eller ditt nutritionist att se hur många carb portioner du bör rikta per måltid, och per dag. Generellt kvinnor kan målbudget för 30 till 60 gram kolhydrater och män skjuta för 45 till 75 gram kolhydrater per måltid beroende på vikt och aktivitetsnivå.
3.
Lär dig att portion dina måltider.

Precis som alla andra hälsosam kost bör en diabetiker diet plan ge en balanserad näring för att kroppen ska fungera väl. Många diabetiker en bra idé att dela upp sin tallrik i fjärdedelar. Två kvartalen bör fyllas med grönsaker och frukter som inte är hög i stärkelse (undvik ärtor, majs, etc). En fjärdedel får magert kött, eftersom fett också omvandlas till insulin. Det sista kvartalet ska innehålla kolhydrater tjänar du tilldelas. Hantera din diabetes kräva portion kontroll.
4.
Öka din regelbunden fysisk aktivitet.

Fast inte direkt en del av en diabetiker diet plan, spelar utöva en avgörande roll i hanteringen av din diabetes. Ökad aktivitet leder till ökad förmåga att smälta maten och ta den i korrekt användning. Det gör det också mer plats för mat du älskar eftersom du kommer att ha mer carb portioner tillgängliga för din diabetes diet plan. Underskatta inte värdet av att faktiskt njuta av din diabetes diet plan, eftersom njutning är oftast nyckeln till långsiktiga åtagande att hantera din diabetes.

Se mer tips och information om diabeteskost plan nedan.

tips och varningar


 • För vissa kommer viktminskning vara en viktigt mål för att hantera diabetes. Inkludera i din diabetes diet plan 8 8 oz glas vatten och icke-kolhydrater livsmedel som har kritan att fylla ditt behov av att tugga.
 • hitta online förteckningar över 1 Carb portionsbitar så att du snabbt planera måltider och mellanmål .
 • Se relaterade artiklar på denna sida för mer information om diabetes och diabeteskost planer.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.