hur man uppmuntrar människor i drog Rehab

En av de svåraste sakerna för någon som genomgår droger rehab är depression, ilska eller andra känslomässigt kaos. I vissa fall började känslomässigt kaos ner dem vägen till missbruk till att börja med och i andra kom senare, när de redan var beroende. Att uppmuntra någon som är i drug rehab kan gå en lång väg att hjälpa dem att återhämta sig och bli framgångsrika i deras strävan att vara fri från droger
1.
ge dem en kram. Se bara till att de inte är våldsamma förhand. Den som gråter eller i något slags känslomässigt kaos skulle uppskatta att ha en annan axel att luta sig mot. Bara vara försiktig med vem som helst som har blivit våldsam.
2.
Var en god lyssnare till någonting de kan behöva eller vill prata om. För många människor kommer beroende av droger från känslomässigt kaos att de inte kunde känna sig bekväm talar om. Ibland alla människor behöver för att börja på vägen till återhämtning är för någon att lyssna på deras problem utan att döma dem.
3.
Om du tycker inte att du kan lyssna på någon utan att göra det klart att du ogillar dem, har någon annan lyssna på dem. Visar ogillande kommer inte att hjälpa och faktiskt kommer att vara skadligt för deras återhämtning. Drug Rehab kräver att du vara ett stöd för deras behov och om du är oförmögen att faktiskt ta en aktiv roll i sin behandling, så bör man låta någon annan att hjälpa dem.
4.
Låt dem veta att de har stöd. Om de inte vet att du är där för dem, kommer de inte att återställa liksom någon som vet att de har stöd. Narkotikamissbruk kan ibland behöva mycket hjälp att övervinna, men för vissa människor helt enkelt veta att någon finns där att luta sig om de behöver det är tillräckligt för deras drog Rehab för att lyckas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.