ELATIONER för ledvärk

ELATIONER är en smaksatt dryck som görs med vitaminer och kosttillskott som är tänkt att förbättra benhälsa. Tillverkarna hävdar att dricka en flaska ELATIONER dagligen förbättrar symtomen från gemensam villkor som artros

Om

Joints består av ben,. brosk och ledvätska. När brosk eller ledvätska slits ner-från skelettsjukdom, artrit eller ålder-rörelse blir smärtsam och rörelseomfånget minskar

Funktioner

En 8-oz. . flaska ELATIONER innehåller 1500 mg glukosamin, 1200 mg kondroitin, kalcium och bor. Glukosamin kan hjälpa till att återuppbygga brosk, och långvarig användning av kondroitin är tänkt att minska inflammation och öka rörligheten i lederna.

Överväganden

Trots ELATIONER själv har inte testats för långsiktig effekt om benhälsa, dess enskilda komponenterna har visat lovande för detta ändamål. Enligt en undersökning som presenterades av nationella center för komplementär och alternativ medicin, "glukosamin kombineras med kondroitinsulfat som statistiskt signifikant smärtlindring jämfört med placebo. "

Tillgänglighet

ELATIONER finns i tre naturliga och konstgjorda smaker, som kommer i vätske-eller pulverform. Kan dock sockerhalten göra det olämpligt för diabetiker.

Varning

Chondroitin kan samverka med blodförtunnande medel, och glukosamin med anti-inflammatoriska eller blod-socker medicinering. Det är alltid klokt att konsultera en läkare innan du påbörjar en ny tillägg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.