homepathic rättsmedel för astma

Astma är en kronisk, livslång respiratorisk sjukdom som drabbar mer än 21 miljoner människor, med 7 miljoner av dem är barn under 18 år. Vanligtvis behandlas med konventionell ordinerad medicin, vissa patienter faktiskt kan ha nytta av en regim av homeopatiska läkemedel i kombination med de redan etablerade medicinska plan. Denna artikel syftar till att fastställa gemensamma åtgärder som kan lindra vissa symtom och leda till en mer väl avrundad behandlingsplan

homeopatiska behandlingar

Homeopatiska behandlingar är en metod att behandla sjukdomar med hjälp av ett system av läkemedel som använder kroppens egen inneboende läkande förmåga. Dessa läkemedel kommer i form av speciellt beredd rättsmedel i flytande, kapsel eller salva form.

Eftersom varje fall av astma är olika, bör varje patients fall skall prövas individuellt av en kvalificerad homeopat. Se till att berätta en homeopat orsakerna till attackerna, exakt symtom och fakta som gör astmaanfall bättre eller sämre, och kom ihåg att det inte finns något universalmedel åtgärda.

vanliga ingredienser

Följande lista innehåller några av de vanligaste ingredienserna, med uppgift om vem som ska ta dem. Detta är på intet sätt en uttömmande lista. Du bör rådgöra med en certifierad homeopat för att förbereda rätt botemedel för ditt fall.

Antimonium tartaricum: vanligtvis ges till barn med rasslande hosta som inte producerar något slem. Symptomen brukar förvärras av ilska eller känslor av obehag. Patienterna kommer vanligen känna dig svag eller sömnig med symtom som värst kring de tidiga morgontimmarna. Patienterna brukar föredra svalt rum, även om de har frossa, snarare än varm, täppt rum.

Arsenicum alb: vanligen föreskrivs för rastlös, orolig astmatiker vars symtom är endast periodiska karaktär. Patienterna vanligtvis kommer att vara törstig men kan bara hantera några klunkar i taget.

Blatta orientali föreskriven kontroll akuta attacker. Detta läkemedel måste följas av konventionella behandlingar.

Drosera: används för våldsam, oberäknelig symtom som kräkningar och cyanois (blå hud) under attackerna. Används för förebyggande vård, inte under en attack.

Ipecac: föreskrivs för hosta som leder till kräkningar

Pothos foetida. använts för astmatiker som förvärras av damm och känner dig bättre efter avföring
<. br /> Phosporos: används för bullriga, Wheezy andas och hosta i person som alltid är orolig och behöver trygghet hela tiden.

Spongia: rekommenderas för barn som har en torr, croupy (kikhosta buller) hosta som är sämre i början av natten. Dessa barn tenderar att må bättre efter att ha varm mat eller dryck.

Slutsatser

Homeopatisk behandling är ett utmärkt sätt att hjälpa till att bygga upp en starkare arsenal av olika sätt att hantera och underhålla astma.

Som nämnts tidigare, det finns ingen universalmedel rätta för astmatiker som vill införliva homeopatisk medicinering i deras plan för sjukvård. Bilar ifred kommer homeopatika inte helt förhindra attacker eller symtom. De skall användas tillsammans med sedvanliga läkemedel ordinerats av din husläkare eller specialist.

I nödfall eller svåra attacker, ta konventionell medicin som ordinerats och kontakta räddningstjänsten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.