hur du tar bort vener på en näsa naturligt

Facial vener är utökade blodkärl kan uppträda i ansiktet och bröstkorgen. Dessa vener är en följd av elasticitet förlust i blodkärlen, dålig blodcirkulation, solexponering och ärftlighet. Facial vener inte utgör något allvarliga hälsorisker, men de är ofta bort när den ligger på märkbar delar av kroppen. Laserbehandlingar finns för ven avlägsnande, men kan du kräva många behandlingar som kan bli kostsamt. Naturläkemedel för att minska det allmänna utseendet på vener finns tillgängliga och kan användas i bekvämligheten av ditt hem.
1.
Ta två C-vitamin tillskott dagligen med en 8-oz. glas vatten. C-vitamin hjälper till att avlägsna ansiktet vener genom att förbättra blodcirkulationen i hela kroppen, och förstärker ven väggarna.
2.
Ta en 500-mg hästkastanj komplettera tre gånger dagligen med en 8-oz. glas vatten. Hästkastanj frön har visat sig effektivt minska inflammation, synlighet och påtryckningar, och att spänna kapillärerna om vävnader påverkas av många typer av ådror.
3.
Motion ansiktet regelbundet. Märkligt nog, ansikts övningar ger kapillärerna och vener med en tillräcklig mängd syre för att producera riktig blodcirkulationen i hela kroppen och minska synligheten av venerna.
4.
Applicera 1 tsk. av trollhassel till områden där man vill minska synligheten av venerna. Doppa bomullstuss i trollhassel och lätt sandskädda det markerade området. Trollhassel är en naturlig adstringerande som stärker blodkärlen. Upprepa behandlingen två gånger dagligen för bästa resultat.

tips och varningar


 • Alla ingredienser kan köpas på din lokala mataffär och hälso-butik. Tappa inte modet om omedelbara resultat inte uppstår. Synliggöra venerna ofta behandlas med laserkirurgi som kan vara skadligt för kroppen, det är en naturlig behandling som är säker och billig. Hålla det.
 • Rådgör alltid med din primära läkare om frågor och tekniker borttagning. Ta inte kapslarna hästkastanj eller trollhassel om gravid. Det finns inte tillräckligt bevis för att dessa metoder är säkra för kvinnor som är gravida eller ammar. Håll alltid läkemedel såsom växtbaserade kompletterar borta från barn. Underlåtenhet att göra detta kan resultera i en dödlig överdos.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.