instruktioner för underbarn glukosmätare användande

Prodigy Diabetes Care LLC erbjuder tre batteridrivna glukosmätare för personer med diabetes: Prodigy röst för människor med synsvårigheter, Prodigy AutoCode, en förenklad meter, och Prodigy Pocket, en mindre version av Prodigy AutoCode gjorda för rörlighet. Alla tre Prodigys glukosmätare har ingen kod använda och kräver en mycket liten mängd blod för att arbeta. Alla tre av mätarna kan också anslutas till en dator via en Universal Serial Bus (USB)-kabel, som ingår, att ladda ner flera dagars testresultat för dig och din läkare för att diskutera på dina möten.

Förbered Meter

För att förbereda mätaren för användning, tryck på "On" knappen och sätta in en teststicka i Prodigy glukosmätare. Om remsan crumples eller inte gå in i mätaren helt, ta bort den, kasta den och börja om med en ny remsa. När mätaren är på och redo att användas, visas en liten bild av en droppe blod på skärmen. Använd Prodigy varumärke testremsor, som säljs separat från meter som mest drugstore och vissa livsmedelsbutiker.

dra blod

För att ta ett blodprov, sticka fingret eller annan önskad plats med en teststicka. Håll teststickan mot huden för att samla in blod i sex sekunder. Mätaren kommer att räkna ner sekunder för dig och piper när du kan ta bort fingret från teststickan.

Få resultat

Läs skärmen på mätaren för dina testresultat. Numret visas på skärmen indikerar milligram socker per deciliter blod. Din läkare har berättat för dig vad siffrorna är acceptabla för din typ av diabetes och individuella situation. Eftersom varje enskilt fall är annorlunda, följ läkarens instruktioner om hur ofta du ska använda din Prodigy mätare för att mäta blodsockernivån. Om du har typ 1-diabetes, kan du behöva testa så ofta som 10 eller 12 gånger om dagen, medan om du har typ 2-diabetes, kan du behöva testa bara en gång eller två gånger per dag.

Ta bort den använda teststickan och kasta det i en behållare för vassa föremål (nålar och liknande poster) eller väl inslagna i pappershanddukar i papperskorgen om en behållare för vassa föremål är inte tillgänglig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.