hur man kan bli av benet ärr på grund av att plocka på sårskorpor

Ärr utvecklas när hudens vävnad foder brott eller revor och producerar ett naturligt protein som kallas, "kollagen. " Kollagen inlåning, även känd som ärr, visas på platsen för ett sår och hjälpa huden vävnad läkningsprocess, slutligen läka såret helt och hållet. När en sårskorpa plockas eller elimineras från ett sår blir kollagen insättning skadade och kan orsaka oavsiktliga ärrbildning. Benen är mottagliga för synliga ärr på grund av sin dagliga rörlighet och användning. Prova att använda honung och sandelträ för att eliminera uppkomsten av benet ärr.

Sweet ärr bort


1.
Åtgärd 1 tsk. honung och häll i en liten skål.
2.
Dip 1 till 2 bomullstussar i honung och tillämpas på benet ärr. Enligt Dr Peter Molan av Honey Research Unit vid University of Waikato, Nya Zeeland, "Honey ger en fuktig helande miljö för ett ärr att läka och förhindrar tillväxt av bakterier när såren är kraftigt infekterade. "
3.
Arbetet honungen i huden där benet ärr syns. Gnid bomullstuss i en cirkulär rörelse över varje ärr i två minuter.
4.
Applicera ett plåster över varje honung täckta ben ärr. Låt honungen i blöt på huden över natten. Tvätta på morgonen med kallt vatten.
5.

Upprepa behandlingen en gång dagligen under två veckor. synliga resultat förväntas under första veckan av behandlingen.

Sandelträ Scar Klistra in


1.
Häll u00BD kopp vatten i en skål och tillsätt 3 sandelträ blad. Låt sandelträ bladen i blöt i vattnet över natten innan den används.
2.
Kassera sandelträ blad från skål med vatten. Dip 1 till 4 bomullstussar i vattnet och tillämpas på benet ärr. Sandelträ visar lugnande för irriterad hud och fungerar som en naturlig antiseptisk, som kan aide i ärr healing.
3.
Låt sandelträ vattnet att tränga på benet ärr i femton minuter. Skölj med kallt vatten för att avlägsna.
4.
Upprepa behandlingen två gånger dagligen i tre veckor för bästa resultat.

tips och varningar


 • alltid konsultera en hudläkare innan du försöker självbehandla ärr. Endast en hudläkare kan bedöma din specifika hudtyp och avgöra om dessa behandlingar är rätt för dig.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.