tricks & tips om missfärgning av huden

Hud missfärgningar är gemensamma för många människor. Många saker kan ändra pigment i huden, inklusive sjukdomar som vitiligo, mediciner, solskador och ärr. Vissa människor föds med hud missfärgningar som fräknar eller port fläckar vin. De flesta produkter och behandlingar för missfärgning av huden bara bleka huden genom att bleka mörka områden. De flesta föredrar en jämnare hudton. Några tips och tricks kan åtgärda hud missfärgningar

citronsaft

Citroner erbjuda en mild blekning åtgärd. Den huskur har rekommenderats för ålder och fräknar i årtionden. Artikeln "Billiga Natural Skin Whitening" på Bli Gorgeous webbplats föreslår citron som ett av flera "populära huskurer används för att lätta hy och mörka fläckar i ansiktet. " De citronsyra i citroner exfolierar eller tar bort den övre ytan av huden. När huden förnyar sig själv, är att ersätta huden mindre ärrade eller missfärgad. Applicera citronsaft på huden med hjälp av en bomullstuss. Skölj inte av.

Alpha Hydroxy Syror (AHA)

På webbplatsen för American Society of Plastic Surgeons rapporter i artikeln "kemisk peeling" som läkare använder alpha hydroxy syror (AHA) för kemisk peeling för att behandla hud. AHA avlägsnar döda hudceller och smuts som kan bidra till missfärgningar. Mjölksyra och glykolsyra finns två sätt att lätta på huden. Mjölksyra finns i mejeriprodukter såsom yoghurt, mjölk eller kärnmjölk. Glykolsyror finns i frukt extrakt. Hem kemisk peeling är möjligt med mjölksyra eller glykolsyra, som båda finns på nätet. Hemmet kemisk peeling satser är allt du behöver. Följ anvisningarna noggrant. Efter några behandlingar kommer du att märka en smidigare hy med mindre missfärgning. Mjölksyra är mildare än glykolsyra, så använd den om du har känslig hud.

Over-the-counter produkter

hudvård industrin tillverkar en mängd produkter som blekmedel, bleka, ljusare och tonar huden. Dessa produkter innehåller många blekmedel som aktiv substans. Mayo Clinic i sin artikel "åldersfläckar (leverfläckar)" rekommenderar köp av krämer eller lösningar som innehåller hydrokinon, Kojic acid, glykolsyra eller mjölksyra. Alla dessa ingredienser bleka huden. Glykolsyra och mjölksyra används högre koncentrationer för medicinskt utförs kemisk peeling, men dessa syror är bara en av många ingredienser i blekna krämer. Kojic acid är en naturlig substans från några arter av svampar. Hydrokinon är en kemisk blekmedel som godkänts av Food and Drug Administration som skall användas i blekna krämer på 2 procent koncentration.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.