knäleden smärta rättsmedel med glukos

Knä-ledvärk från antingen en skada eller ett hälsotillstånd kan vara liv-förändra. Till skillnad från beroendeframkallande narkotiska preparat som bara mask eller tillfälligt lindra obehag eller steroider som minskar inflammation, är en glukosamin komplettera en åtgärd som inte bara bekämpar stelhet, smärta och inflammation, utan också hjälper återuppbygga brosk

Konsumerar Glukosamin

En av de bästa sätten att ta glukosamin tillägg via en injektion i knäleden. Men injektioner kräver läkarbesök. Om en injektion inte fungerar för dig, glukosamin tillskott finns också i både flytande och tablettform. Glukosamin vätska är effektivare än ett piller, eftersom kroppen börjar absorbera vätskan så snart den träder magen. Du kan dricka glukosamin direkt eller lägga till en dryck. Glukosamin piller innehåller ofta fyllmedel och stabilisatorer, passera genom kroppen för snabbt och inte är effektivt absorberas, jämfört med glukosamin vätska.

Typer av Glukosamin

Det finns tre former av glukosamin: glukosamin sulfat, glukosaminhydroklorid och glukosamin NAS. Även glukosaminhydroklorid och NAS är billigare och erbjuder glukosamin sulfat de bästa förmånerna för knä-ledvärk. Glukosamin sulfat går från magen till lederna lättare. Om du är allergisk mot sulfa kan du ta glukosamin sulfat. Även om det kallas sulfat, innehåller den inte sulfa.

Dosering

Det är inte ett officiellt rekommenderade dosen, men den allmänna doseringen om du väger under 200 pounds är 1500 mg dagligen. Om du väger mer än 200 pounds, upp dosen till 2. 000 till 2. 250 mg dagligen. Innan du påbörjar en glukosamin tillägg, tala med din läkare. Du kan be din läkare om doseringen och eventuella interaktioner med mediciner som du tar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.