hur man identifierar hypotoni i en baby

Hypotoni, eller låg muskelspänning, vilket ett tillstånd som har skjutit i höjden i diagnos under de senaste 10 åren. Villkoret, som främst har skett barn med genetiska sjukdomar inklusive Downs syndrom, Tay-Sachs och Prader Willi sjukdom, har nu blivit ett mer frekvent diagnos i "godartad" (ingen orsak kan tillskrivas) bebisar också. Detta gör det och ännu mer om ett skäl till en ökad medvetenhet om hur platsen hypotoni och hur man får effektiv behandling så tidigt som möjligt. . Spädbarn och barn som får behandling förr snarare än senare kommer att kunna nå sina milstolpar lättare än barn som går odiagnostiserade och /eller obehandlad
1.
Leta efter tecken på hypotoni. Barnet gråter liggande på hans /hennes mage. Vid tre månaders ålder, om han /hon inte kan lyfta huvudet i detta läge, måste du ta itu med detta med din läkare. Barnet kan inte foder utan att somna under mitten. Barnet kan inte greppa fingret i är /hennes palm av 2 månaders ålder.
2.
Kämpar och inte kunna hålla hans eller hennes huvud upp i sittande position vid 3 månader, hålla benen i en uttalas "groda"-läge är ytterligare tecken på att ett barn har låg muskeltonus. Han /hon inte försöka "sparka" när studsar på låren på 3 månader.
3.
Kapitulerat till de gravitationskraften (dvs inte drar i sin hand till sin bröst) tillsammans med inte banka ut för objekt i fokus för honom /henne finns tecken som barnet blir några månader äldre.
4.
Utställande mer än 3 av dessa villkor, kontrollera med din läkare barn. En bedömning kan avgöra svårighetsgraden av ditt barns hypotoni. Tidiga insatser, ett terapeutiskt program som avses i varje stat kommer att arbeta med varje utvärderas och diagnostiseras barn upp till 3 års ålder. Detta gör att tidigt upptäcka ännu viktigare.
5.
Lag så tidigt som möjligt för en bedömning. När barnet växer, kommer det att ytan när barnet har en skrift redskapen, hur han eller hon färger och skriver, förutom att påverka många grovmotorik dramatiskt. Obehandlade barn kan växa upp klumpig, har dålig hållning, och kampen i många fysiska aktiviteter, som direkt påverkar hans självkänsla. Ju tidigare föräldrar och lärare är utbildade på tecken på hypotoni, desto snabbare kan en plan för intervention förskrivas för att hjälpa barnet eller barnet når sin maximala potential.

Tips och varningar


Tänk
 • , hypotoni är bara en omständighet, det är varken en sjukdom eller en sjukdom. Orsakerna kan vara prenatal, perinatalt (födelsetid) eller postnatal. Det är inte bidragit till hjärnans utveckling, även om grundläggande orsaker kan medföra risker för förseningar och mental retardation. Fysisk och arbetsterapeuter kan arbeta med barn barn som behövs och ge familjerna proaktiva metoder för hantering av ditt barn. Terapi är avgörande för att övervinna de begränsningar av låg muskelspänning. Föra att förstå att tecknen och tidig behandling tillgänglig för föräldrar med barn med hypotoni ger de bästa resultaten.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.