lever rena medan antibiotika

Levern har många funktioner för en sund kropp. Det är en av de viktigaste filtrering organ. Levern avlägsnar toxiner och gifter som kommer in i kroppen. Genom att hålla levern ren, är kroppen bättre kan rena sig själv. Antibiotika hjälper till att döda bakterier och andra bakterier som orsakar en infektion och /eller inflammation. Arbetar parallellt, lever och antibiotika arbetet med att befria kroppen av ämnen som orsakar sjukdom. Det är möjligt att rena levern medan antibiotika

dricka vätska

Medier bidrar till att spola ut toxiner, gifter, bakterier, svampar och virus som får i kroppen. Dricka mycket vätska varje dag är nödvändigt för god hälsa. American Dietetic Association rekommenderar att dricka åtta glas vatten varje dag i artikeln Vatten, överallt vatten-Hur mycket ska man dricka? De vätskor spola också bort skräp och späd några skadliga material. De håller kroppen hydrerad och ge vätskor för blod och urin produktion.

Vatten hjälper även till att lindra förstoppning och öka frekvensen av tarmrörelser, vilket tar bort giftiga ämnen i tarmen. Dricksvatten är bra, liksom frukt-och grönsaksjuicer. I artikeln leverproblem, föreslår Mayo Clinic dricka alkohol måttligt, om alls, för att skydda levern.

Ät Fiber

fiberrika livsmedel är grönsaker, fullkorn och frukt. Dessa livsmedel är viktiga för en god hälsa lever. "Den fiber och höga näringsvärden i grönsaker är ett säkert sätt att förbättra hälsan för praktiskt taget alla organ du kan namnge, speciellt levern," Andrew Saul skriver i artikeln 15 sätt att älska din lever på den DoctorYourself webbplats. "Fiberrik mat hjälper också eliminera avfall och avföring från kroppen. " Saul påpekar också att freen grönsaker är rika på vitamin B, vilket är nödvändigt för en frisk lever. Citrusfrukter som apelsiner innehåller C-vitamin, som är känt för att bekämpa infektioner.

Motion

Motion bränner fett och avlägsnar toxiner lagras i fett. En fettlever är ansvarig för många sjukdomar. Genom att minska mängden fett du äter och motionerar mer, är levern bättre kunna fungera. Artikeln Svag Liver från boken "Att erövra kroniska sjukdomar utan läkemedel eller kirurgi" av Julia Chang rapporter, "Exercise stimulerar blodcirkulationen och när blodet cirkulerar bättre, alla organ fungerar bättre. "Aerob träning såsom promenader, dansa, cykling och simning hjälper dig att bränna kalorier och överflödigt fett. Motion är ett bra sätt att inte bara rena levern och minska fettet i en fettlever, men hjälpa alla delar av kroppen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.