vad som kan användas för att avlägsna åldersfläckar och mullvadar?

Det är aktuella, kirurgisk och naturliga sätt att åldras plats och mullvad bort. Ålder fläckborttagning är inte så komplicerat som avlägsnandet av en mullvad eftersom åldersfläckar inträffa närmare de yttre skikten av huden. Melanin pigment som ansvarar för mullvadar att visas brun i färgen utvecklas i de inre hudlagren, liknande de effekter av att vara indränkta med färg med en tatuering. Det sker i djupare hudlager där förnyelse, naturliga utsöndring, eller läkning sker normalt. Det viktigt att vara försiktig, dock, en behandling som tar bort åldersfläckar kan vara farligt och födelsemärken kan vara cancerogena.

Gemensamma förfaranden för Age Spot Removal

Antingen insprutning av en frysning lösning eller laserbehandling kan användas för att ta bort åldersfläckar, enligt Dermanetwork, ett nätverk av kosmetiska dermatologer. Båda dessa görs av läkare, även om de öppenvården förfaranden. Frysning lösning och laser är båda används för att förstöra hudens celler vid Cité av ålder plats, därigenom avlägsna ålder plats. Den stora skillnaden är att i frysning får stygn krävas för att försegla såret, men i laserbehandling lasern stimulerar hudceller att avlägsna sig.

blekmedel

Blekmedel är hud vitare kemikalier som fungerar genom att skapa en reaktion av hudens melanin i syfte att minska bruna fläckar. Men varnar Dermanet att över disk krämer är oftast inte särskilt effektiva, men de kan blekna fläckarna något och oftast inte har omfattande biverkningar. Medan recept blekning krämer fungerar bättre än over-the-counter krämer, de är dyra och mer sannolikt att orsaka obehagliga biverkningar på huden, såsom peeling eller rodnad.

Mole Avlägsnande

Några födelsemärken kan vara cancer och alla mullvadar bör utvärderas av läkare. Den första metoden för att ta bort födelsemärken är excision följt av stygn. Denna metod tar bort mullvadar som har oregelbundna former, de som är möjligen maligna, eller de som är ännu för huden. Den andra metoden är genom excision med kauterisation. Denna process innebär bränna mullvad. Bränning av mol kräver inga stygn och enkelt läker precis som alla andra sår. I båda fallen måste förfarandet utföras på en läkarmottagning-en hudläkare eller en plastikkirurg oftast-och är gjort som ett öppenvården förfarandet. Försök inte att ta bort en mullvad själv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.